Arkadaşlar merhaba GameOn monitör aldım 27 inç. 240hz displayport ile ekran kartına bağlantısını yaptım sorunsuz çalışıyordu fifa24 ü indirdim ve oyunu tam ekrana aldığımda aniden ekran gitti ve ölü piksel testine girmiş gibi siyahj beyaz kırmızı mavi renkler sırayla yanmaya devam etti başka portlara taktığım halde gene aynı şekil devam etti. Bir süre daha denediğimde ekran geldi fakat hala aynı sorunu aktif şekilde yaşıyorum hdmı ile görüntü vermek isticem fakat bu seferde 144hz hız alıcam buda 240 a boşuna para vermiş gibi olucak o yüzden bana yardımcı olurmusunuz. Varsa bir çözümü cevaplarınızı bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada normal kullanırken hiç bir sorun yok normal çalışmakta tam ekrana vs geçtiğimde yaşıyorum bu sorunuArkadaşlar merhaba GameOn monitör aldım 27 inç. 240hz displayport ile ekran kartına bağlantısını yaptım sorunsuz çalışıyordu fifa24 ü indirdim ve oyunu tam ekrana aldığımda aniden ekran gitti ve ölü piksel testine girmiş gibi siyahj beyaz kırmızı mavi renkler sırayla yanmaya devam etti başka portlara taktığım halde gene aynı şekil devam etti. Bir süre daha denediğimde ekran geldi fakat hala aynı sorunu aktif şekilde yaşıyorum hdmı ile görüntü vermek isticem fakat bu seferde 144hz hız alıcam buda 240 a boşuna para vermiş gibi olucak o yüzden bana yardımcı olurmusunuz. Varsa bir çözümü cevaplarınızı bekliyorum