baki6969 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 88 Reaksiyon skoru 20 8 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar steam açtığım zaman görev yöneticisinde hep bu çalışıyor oluyor ve bunu hiç bir türlü kapatamıyorum nasıl kapatabilirim?
Arkadaşlar steam açtığım zaman görev yöneticisinde hep bu çalışıyor oluyor ve bunu hiç bir türlü kapatamıyorum nasıl kapatabilirim?
YouTube:EditzTR 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 37 Reaksiyon skoru 15 8 Nisan 2020 #2 baki6969 yazmış: Arkadaşlar steam açtığım zaman görev yöneticisinde hep bu çalışıyor oluyor ve bunu hiç bir türlü kapatamıyorum nasıl kapatabilirim? Devamı için tıklayın... GameOverlayUI.exe Windows process - What is it? GameOverlayUI.exe is not essential for Windows 10/11/7 and will often cause problems. Click here to see what GameOverlayUI is doing, and how to remove GameOverlayUI.exe. www.file.net Burada bir çeşit virüs olabileceğini söylüyor
baki6969 yazmış: Arkadaşlar steam açtığım zaman görev yöneticisinde hep bu çalışıyor oluyor ve bunu hiç bir türlü kapatamıyorum nasıl kapatabilirim? Devamı için tıklayın... GameOverlayUI.exe Windows process - What is it? GameOverlayUI.exe is not essential for Windows 10/11/7 and will often cause problems. Click here to see what GameOverlayUI is doing, and how to remove GameOverlayUI.exe. www.file.net Burada bir çeşit virüs olabileceğini söylüyor
enesozddemir 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 282 Reaksiyon skoru 100 8 Nisan 2020 #3 Normal bişey kardeşim bende de vardı sıkıntı yok