Windows Diski Görmüyor

Riass

80+
Reaksiyon skoru
4
M2 harici tüm parçalar sıfır.
9700x
B850m force wf6e
Gigabyte Rx 9070
Patriot 16gb ram
500gb m2 ss

Ssd çalışıyor başka bir cihazdan çıkarttım bios görüyor fakat windows hiç bir şekilde diski görmüyor denediğim yöntemler şunlar: Bios güncelledim. Slotu değiştirip çalıştırmayı denedim. Biosdan portları gen 2 ye kadar düşürdüm olmadı. Raid açtım sürücü yükledim denedim olmadı sonrasında bir yerden sata ssd bulup windows açtım disk yöneticisinde görünüyor fakat üzerine tıklayıp herhangi bir şey yapamaya çalıştığım zaman var olmayan aygıt uyarısı veriyor ve yok oluyor bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

Bios'da VDM ayarı varmı bunu kapatmanızı öneririm eğer varsa. Bende de aynı sorun olmuştu format atmaya çalıştığımda diski görmüyordu. Netten araştırma yaparak çareyi buldum. Sizde de bios üzerinden disk ayarları ile ilgili bir fonksiyon vardır diye düşünüyorum.

Bios'da VDM ayarı varmı bunu kapatmanızı öneririm eğer varsa. Bende de aynı sorun olmuştu format atmaya çalıştığımda diski görmüyordu. Netten araştırma yaparak çareyi buldum. Sizde de bios üzerinden disk ayarları ile ilgili bir fonksiyon vardır diye düşünüyorum.
Vdm intel anakartlarda var

Geri