Gamepad ile oynanabilecek Pc oyun önerisi?

Reaksiyon skoru
7
Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...

Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular arıyorum. :)

Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...

Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceim oyular arıyorum. :)
Tlou 1 2
Dying ligth 1 2
FIFA
Rdr2

Elden ring , forza horizon 5 , god of war 2018-ragnarok , Tlou serisi hepsi akar
Tilt bir şeyler istiyorsanız cuphead öneririm

GOW, TLOU 1 2, SPIIIDERMAN, PES FIFA, FORZA 4 5, DL1 DL2, RDR,

Elden ring , forza horizon 5 , god of war 2018-ragnarok , Tlou serisi hepsi akar
Tilt bir şeyler istiyorsanız cuphead öneririm
tlou, god, fh5 serilerini bitirdim elder ring'i deneyebilirim aklıma gelmemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GOW, TLOU 1 2, SPIIIDERMAN, PES FIFA, FORZA 4 5, DL1 DL2, RDR,
spiderman'in hangi oyununu önerirsiniz

yani size kolay zor olur bilemem ama ets 2 ,forza horizon,the crew gibi araç sürme oyunlarına becerebilrsenizde assasin creed god of war gibi oyunlara bakabilirsin

yani size kolay zor olur bilemem ama ets 2 ,forza horizon,the crew gibi araç sürme oyunlarına becerebilrsenizde assasin creed god of war gibi oyunlara bakabilirsin
assasins creed in olayını tam hatırlamıyorum her oyun farklı temada 3 oyunu da indireyim elder ring spiderman ve ac yi sıra sıra bakacağım

tlou, god, fh5 serilerini bitirdim elder ring'i deneyebilirim aklıma gelmemişti

spiderman'in hangi oyununu önerirsiniz
Sıkmaz dersen çıkış yılına göre başla spiderman 1 remastered, 2 , miles morales

Tekken
Ve pc'ye psx emulatör kurup ps oyunlarını oynayabilirsin Crash bandicoot serisi falan eğlenceliydi tabi sever misin bilemem

Önce videosu izle sarmayacaksa parayı miles moralese yatır yada 2ye
şuan üçünede baktım hocam size yazarken ilk oyun iyi gibi geldi miles morales'i oynanam yüksek ihtimalle 2. oyunu sonradan bakarım duruma göre

Tomb raider serisi
Batman serisi
Mafia 1 ve 2
tomb rider serisi uncharted gibi bir oyun serisi gibi biliyorum ama konusunu hatırlamıyorum bi bakayım onada batman serisini bitirdim mafia serisini ilk 3 lüyü oynamıştım eskiden

Tekken
Ve pc'ye psx emulatör kurup ps oyunlarını oynayabilirsin Crash bandicoot serisi falan eğlenceliydi tabi sever misin bilemem
7 mi 8 mi?

Geri