Gamepad önerir misiniz

Bet'

80+
Reaksiyon skoru
91
f710 olması lazım 2 yıl once 1100e almıstım ve hic bozulmadı diyebilirim cok saglamdı artık vaadi doldu a tusu bozuk yeni bir gamepad almam gerekiyor yine boyle saglam analogları assagıda olsun xbox gibi olmasın uygun fiyatlı olsun ps5 kolları 3 bin olsaydı zorlardım ama zam gelmis onlara da bi seyler onerir misiniz tekrar aynısını mı alsam beni min 1 yıl idare etsin istiyorum pcde kullanıcam fc26 oynuyorum genelde arada forza5 oynarım bütce belirlemedim ps5 kolları 5bin olmus o kadar cıkamam 1000tl olan ps4 kolları da cok cabuk bozuluyor 1 ay kullanabilmistim

gamepower force rgb al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir Nova 2 Lite veya bu

Şu an bu gamepad'i kullanmaktayım. Aşırı memnunum. Tavsiye ederim. Fiyatı da çok iyi bence.

xbox turu analog yukarıda olunca kullanamıyorum

Fantech revolver 3 öneririm

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC bunu al dualshock 4 ün yenilenmiş versiyonu aynısı bende var 3 ay oldu alalı çok memnunum sorunsuz çalışıyor trendyolda satanlar var aynısını alma onlar çakma versiyonları bunu sony kendi satıyor orijinalden hiçbir farkı yok zaten orjinalde 3000 tl vereceğine 700 tl ver
Satıcılar orijinal ürünleri alıp düşük kalite parçalarla yenileyip satıyorlar. Önermem
tuşları f710 kadar saglam mıdır hocam
Kendim daha deneyimleyemedim lakin tuş kalitesi açısından sorunu olan görmedim. Yine de önerim ps tarzındansa xbox tarzına alışmak. Şimdiye kadar forumlarda xbox tarzına alışması zor olan birisini görmedim. Eğer xbox tarzı gamesir nova 2 lite gibi ürünler alırsanız daha iyi ürünler alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,176
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri