Neler Yeni

Gamepad önerisi bekliyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Aslında çok oyun oynamıyorum diye 150 civarına uygun bir şeyler arıyordum önceliğim gene 150 bandı ama 2 ayda bozulacak ürün almak istemem. 250-300'lere çıkabilirim ama 150 bandı daha iyi olacaktır önerilerinizi bekliyorum. Bulduğum birkaç modeli paylaşacağım. Pc için arıyorum, bluetooth ve wireless adaptörüm yok.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Kasım indirimlerinde bende uzun bir süre bunu araştırdım.Öncelikle MSI GG Force GC20 kesinlikle alma kronik hatalı olduğu söyleniyor. Xbox koluda gerçek değil.Yan sürüm gönderiyorlar.

Doğrudan sana bunu tavsiye edebilirim.Amazondan aldım bende gayet hoş diyebilirim.Eline gelişi hoş ağırlığı hafif.Gayet memnunum bir 3-5 yıl beni götürecek gibi.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasım indirimlerinde bende uzun bir süre bunu araştırdım.Öncelikle MSI GG Force GC20 kesinlikle alma kronik hatalı olduğu söyleniyor. Xbox koluda gerçek değil.Yan sürüm gönderiyorlar.

Doğrudan sana bunu tavsiye edebilirim.Amazondan aldım bende gayet hoş diyebilirim.Eline gelişi hoş ağırlığı hafif.Gayet memnunum bir 3-5 yıl beni götürecek gibi.
Gc20nin sorunlu olduğunu ilk kez duyuyorum xbox tipi olması da daha iyi olurdu.
X360 kolunun da çakma olduğunu biliyorum da ne kadar götürür bilemedim gene de atmak istedim.
Eğer f310da karar kılarsam 2. elden de bakabilirim çok bulunuyor sanırım o.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
amazondaki yorumlara bir bak ben cok uygun fiyata bulmuştum kasım indirimlerinde.Sonra amazondaki yorumlara baktım almadığıma şükrettim.herkes aynı dertten yanıyordu.Bir incele tavsiyem

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,973
İsim
Oğuz Oğuz
Aslında çok oyun oynamıyorum diye 150 civarına uygun bir şeyler arıyordum önceliğim gene 150 bandı ama 2 ayda bozulacak ürün almak istemem. 250-300'lere çıkabilirim ama 150 bandı daha iyi olacaktır önerilerinizi bekliyorum. Bulduğum birkaç modeli paylaşacağım. Pc için arıyorum, bluetooth ve wireless adaptörüm yok.

Bende polosmart ds4 var bozulmadı.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazondaki yorumlara bir bak ben cok uygun fiyata bulmuştum kasım indirimlerinde.Sonra amazondaki yorumlara baktım almadığıma şükrettim.herkes aynı dertten yanıyordu.Bir incele tavsiyem
Kast ettiğin sorun ne tam olarak, algılamama mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben @Mert Özkaya 'nın önerisi ile bunu tercih ettim.

Not: Daha gelmedi.
Vergiyle pahalı olur gibi ama model attığın için teşekkür ederim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben @Mert Özkaya 'nın önerisi ile bunu tercih ettim.

Not: Daha gelmedi.
Hala oldukça memnunum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kast ettiğin sorun ne tam olarak, algılamama mı?

Vergiyle pahalı olur gibi ama model attığın için teşekkür ederim.
344 TL oluyor vergi ile.
İlk sipariş ise 28 lira falan indirim veriyor.
Yani 277'i şimdi ödüyorsun. Kargonun kapına gelmesi bi 2 haftayı bulur zaten. O 2 hafta içinde de 67 lirayı toplayıp verirsin.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Hala oldukça memnunum.
Fonksiyonel kısmı hoşuma gitti teşekkürler inceleme için.

344 TL oluyor vergi ile.
İlk sipariş ise 28 lira falan indirim veriyor.
Yani 277'i şimdi ödüyorsun. Kargonun kapına gelmesi bi 2 haftayı bulur zaten. O 2 hafta içinde de 67 lirayı toplayıp verirsin.
O iki hafta içinde kargo parasını toplarım o problem değil de 350ler aklımda yoktu gene de düşüneceğim.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

https://www.trendyol.com/snopy-ramp...p-5854486?boutiqueId=594852&merchantId=150608 bunu aldım memnunum

Top Bottom