DeveloperRedneck
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,361
- İsim
- Kürşat
Aslında çok oyun oynamıyorum diye 150 civarına uygun bir şeyler arıyordum önceliğim gene 150 bandı ama 2 ayda bozulacak ürün almak istemem. 250-300'lere çıkabilirim ama 150 bandı daha iyi olacaktır önerilerinizi bekliyorum. Bulduğum birkaç modeli paylaşacağım. Pc için arıyorum, bluetooth ve wireless adaptörüm yok.
Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
PS4 Uyumlu Gamepad Joystick V2 Yeni Nesil Oyun Kolu Fiyatları ve Özellikleri
PS4 Uyumlu Gamepad Joystick V2 Yeni Nesil Oyun Kolu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
TRUST 20712 GXT 540 Kablolu Oyun Kolu
20712 GXT 540 Kablolu Oyun Kolu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr
Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com