yunusozbekx1
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Ben Dark Souls gibi oyunlar oynayacağımda hangi gamepad i almalıyım.
gerek duymadım ve keşke belirtseydim f710 çakma gibi duruyo 300 lira neyf710 alabilirsin neden bütçe belirtmedin
çok kaliteli bi gamepad çok paranız varsa xbox gamepad de alabilirsinizgerek duymadım ve keşke belirtseydim f710 çakma gibi duruyo 300 lira ney![]()
O küçük gördüğün 300 lira bazıları için ne kadar değerligerek duymadım ve keşke belirtseydim f710 çakma gibi duruyo 300 lira ney![]()
Küçük görmüyorum neyse zaten f310 aldım ve internette gördüğüm kadar çakma değilmiş bordo renkli çok karizmatik bir gamepad ti f710 da öyle ama piliyle uğraşmak istemeyip f310 aldımO küçük gördüğün 300 lira bazıları için ne kadar değerli
Görüntüsü oyuncak gibi görünüyordu internette ama öyle değilmişKüçük görmüyorum neyse zaten f310 aldım ve internette gördüğüm kadar çakma değilmiş bordo renkli çok karizmatik bir gamepad ti f710 da öyle ama piliyle uğraşmak istemeyip f310 aldım
Gerek yok istediğim gamepad i bulup aldım ama bir gün ps5 kolu alcağım kesin![]()
Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.466,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.690,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Doğukan Fidan
Hocam o zaman şimdiden hayırlı olsun.Gerek yok istediğim gamepad i bulup aldım ama bir gün ps5 kolu alcağım kesin