Neler Yeni

Gamepad önerisi

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
gamepad almayı düşünüyorum kafamda https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-gaming-gamepad/ bu ürün vardı araştırdığım zamanlar 180 tl civarındaydı şimdi 300 olmuş o yüzden biraz daha bakınmaya karar verdim arkadaşım paran varsa xbox kolu al dedi fakat bütçemi aşıyor xbox kolu, daha sonra dualshock4 lere baktım ama karar vermedim (dualshock4 lerde neye dikkat edeceğime bilmiyorum orijinal mi falan vs çünkü 250tl ye de var 600 tl ye de var)kısacası gamepad önerisi istiyorum maksimum da 300tl bütçem var

weiwuer

80+ Bronze
F710 kullaniyorum, kablosuz da 1-2 saniyelik de olsa baglanti kopmasi oluyor. Monsterin gamepadi nasil bilmiyorum ama kullananlar da böyle bir sorun oldugunu onlarda da okumustum. F510 allani oneririm kablolu model olarak. Kablosuz istiyorsan da xbox gamepadden baskasini alma

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
Ben bugün aldım Monster Pusat'ı. Kullanıyorum fena değil ama nedense sol taraftaki kolu sağa çektiğim zaman aşağı algılıyor bazen. Birde altındaki yön tuşları da aynını yapıyor nadir. Kötü değil belki tuşlara alışmam gerektiğinden olabilir diye düşünüyorum.

Önceden Logitech F710 kullanıyordum. RT tuşu sürekli kendi kendie basmaya başladı 3 sene sonra bende buna geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1