Bütçem 1000 lira civarlarında, fifa oynamak için rahat ve kaliteli bir gamepad arıyorum, orijinal bir marka olup olmaması önemli değil, kaliteli olsun, birkaç hafta sonra bozulmayacak bir şey olsun yeterli. Teşekkür ederim.
Gmaille 4px le göndermelerini isteyinYurtdışı olursa wgnew5 koduyla bu![]()
GameSir Nova 2 Lite Wireless Game Controller Hall Effect Analog Triggers - WhatGeek
GameSir Nova 2 Lite wireless game controller supports Switch, PC, Android, and iOS. Features include Hall Effect sticks and triggers, 1000Hz polling, low-latency performance, back buttons, and full customization via app.www.whatgeek.com
Özelden iyzico ve parolapara için yazdım kontrol edebilir misiniz hocamİyzico ile ilk alışverişte 500tl indirim alıyorsunuz parolapara kullanmadıysanız da ordan 400tl daha alabilirisniz altına alıcağınız ürünler çok kaliteli olmayacaktır.![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
YazdımÖzelden iyzico ve parolapara için yazdım kontrol edebilir misiniz hocam
Geliyor olması lazım. Benim kargo aras ile geliyor vergi çıkmadı. Bu kolu wgnew5 kodu ile aldıktan sonra maile bir şey yazmaya gerek yok TR'ye 4px ile gönderiyorlar zaten. Total 1300 TL'ye geldi bana. 2 3 güne ulaşacak elime incelemesini yaparım.Yurtdışı olursa wgnew5 koduyla bu![]()
GameSir Nova 2 Lite Wireless Game Controller Hall Effect Analog Triggers - WhatGeek
GameSir Nova 2 Lite wireless game controller supports Switch, PC, Android, and iOS. Features include Hall Effect sticks and triggers, 1000Hz polling, low-latency performance, back buttons, and full customization via app.www.whatgeek.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gmaille 4px le göndermelerini isteyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@katipke hocam hala whatgeekten kargı getirebiliyor muyuz vergisiz?
Hocam attığım model daha iyidir haberiniz olsunBütçem 1000 lira civarlarında, fifa oynamak için rahat ve kaliteli bir gamepad arıyorum, orijinal bir marka olup olmaması önemli değil, kaliteli olsun, birkaç hafta sonra bozulmayacak bir şey olsun yeterli. Teşekkür ederim.