Neler Yeni

GamePass Mantıklı mı, ranklar siliniyor mu?

Selamlar Arkadaşlar,

Yaş 32 yaşında eski oyunları daha doğrusu ''dinamiği'' olmayan dövüş oyunlarını seven ve dinamiklere alışmak ve bir sürü işimin arasında artık oyunlarla vakit geçirmeyi düşünüyorum ''sadece online, rekabetçi'' olmak şartıyla.

Sevdiğim oyunlar:

Mortal Kombat ( En Çok Mk11 )
Tekken Serisi ( En Çok 7 )
Street Fighter 6 (HİÇ ADAM GİBİ OYANAMADIM-GRaFİKLER VE DİNAMİKLER ÇOK HOŞ-KESİNLİKLE OYNAMALIYIM)

Oynadıklarım:

Tekken 3-5-7
Mortal Kombat - Komplete Edition

Artık adam gibi parasını verip ''dinamiklere uygun ve rekabetçi olmak şartıyla oynamak istiyorum ( Hep Crackli Local oynadık vs )

Sorun şu ki ''steam'' oyunlarının fiyatları çok pahalı, genç yiğenim bana ''xbox gamepass'' gibi bir abonelik sisteminden bahsetti. Ben de biraz google da aradım da bu abonelik süresi bitince oyuna erişemiyorum eyvallah da geçtiğim bölümler ya da almış olduğum rütbeler ''ranklar'' falan kalıcı mı yani bir süre sonra yine desem ki aboneliğimi devam ettireyim o açmış olduğum hesaptaki ayarlarım ranklarım geri gelir mi ya da silinir mi yoksa abonelik bitince her şey silinir, yeni aya sıfırdan mı başlarız?? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ

KASA: DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
ANAKART: ASUS PRIME Z690-A DDR5 6000Mhz (OC)
İŞLEMCİ: Intel Core I9-12900K 1700
EKRAN KARTI: Msı Geforce Rtx 3070 256 Bit 8 GB
RAM: G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB – 2X32
SSD DİSK: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000 2X1TB
MONİTÖR: ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
SIVI SOĞUTUCU: Arctic Liquid Freezer II 280 Sıvı Soğutucu
GÜÇ KAYNAĞI: Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850

En İyi Cevap
3
Bu ilerlemeler giriş yaptığın hesabına kaydediliyor. Daha sonra başka bir yerden alıp o hesapla girsende kaldığın yerden devam ediyorsun, en azından forza horizonda bana böyle olmuştu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ilerlemeler giriş yaptığın hesabına kaydediliyor. Daha sonra başka bir yerden alıp o hesapla girsende kaldığın yerden devam ediyorsun, en azından forza horizonda bana böyle olmuştu :)
Valla steam çok pahalı, en iyi en güvenilir yer orası biliyorum ama tekken7-8, mk11, street fighter, smilatör yarış oyunları, forza, f1, motogp, rally gibi oyunları oynuyorum da daha doğrusu oynamak istiyorum, bu oyunlar var mı acaba onu da bilemiyorum.

En İyi Cevap
3
Valla steam çok pahalı, en iyi en güvenilir yer orası biliyorum ama tekken7-8, mk11, street fighter, smilatör yarış oyunları, forza, f1, motogp, rally gibi oyunları oynuyorum da daha doğrusu oynamak istiyorum, bu oyunlar var mı acaba onu da bilemiyorum.
Hocam gamepass uygulamasını indirim bakın orada hangi oyunlar var yok görebiliyorsunuz, artı olarak gamepasse EA playide eklediler orada f1 22 oynuyorum ben. Üstelik NAYS uygulaması ile indirimde alınabiliyordu bitmedi ise eğer. Ülkemiz şartlarında Gamepass bir nimet.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gamepass uygulamasını indirim bakın orada hangi oyunlar var yok görebiliyorsunuz, artı olarak gamepasse EA playide eklediler orada f1 22 oynuyorum ben. Üstelik NAYS uygulaması ile indirimde alınabiliyordu bitmedi ise eğer. Ülkemiz şartlarında Gamepass bir nimet.
29 tl para mı hocam ya oyun rank ve ayarlarım kalıyorsa tabii ki nimet artı her zaman da oynamıyorum ki zaten neden o kadar para vereyim değil mi ama :) Bir de grafik olarak değişen ya da dezavantajımızın olduğu noktalar var mı steam gibi yerlere istinaden baz alırsak?

En İyi Cevap
3
29 TL para mı hocam ya oyun rank ve ayarlarım kalıyorsa tabii ki nimet artı her zaman da oynamıyorum ki zaten neden o kadar para vereyim değil mi ama :) Bir de grafik olarak değişen ya da dezavantajımızın olduğu noktalar var mı steam gibi yerlere istinaden baz alırsak?
Hayır steamde de epicde de gamepassde de aynı oyunu oynuyorsunuz. Sadece 1 kere 1 oyun steame buglı gamepasse düzgün çıkmıştı.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Her oyun tabii ki yok ama kütüphanesi baya geniş.

Tam olarak neresi geniş bilemedim ''aradığım'' hiçbir oyunu bulamadım :)

1 hafta sonra zam geliyor 80tl olacak game pass

Yıllık 5 lira olsa yine gidip de almam. Gerek yok bir sürü gereksiz politikaları var, okumaz olaydım.
Verdiğim paranın 20 katını bu gibi ''uygun'' sandığımız platformlara yatırmamam gerektiğini anladım.

Steam'den gidip 5k lık oyun listesi yapayım da kafam rahatlasın :)
Teşekkürler, cevaplarınız için.

En İyi Cevap
3
Tam olarak neresi geniş bilemedim ''aradığım'' hiçbir oyunu bulamadım :)

Yıllık 5 lira olsa yine gidip de almam. Gerek yok bir sürü gereksiz politikaları var, okumaz olaydım.
Verdiğim paranın 20 katını bu gibi ''uygun'' sandığımız platformlara yatırmamam gerektiğini anladım.

Steam'den gidip 5k lık oyun listesi yapayım da kafam rahatlasın :)
Teşekkürler, cevaplarınız için.
150 tane yüksek bütçeli oyun sunuyorlar, dünyadan bi ton oyun var hepsini verecek değiller abi ne bekliyon

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom