hangi oyunlar var
bende alacağım, pek çeşitli oyunlar yok ancak bana göre olanlar yeterli gibi gears 5 forza horizon 4 ark survival vs.Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox
Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com
Evet bende bunu bilerek aldım. büyük çoğunluk forza için aldım. ama gears 5 oyunu da deneyeceğim bir de grounded öneririm. zaten 1 ay alıp bırakacam.bende alacağım, pek çeşitli oyunlar yok ancak bana göre olanlar yeterli gibi gears 5 forza horizon 4 ark survival vs.
RDR2 neden PC için yok ya.Flight Simulator'u da eklediklerine göre o GamePass artık alıncak
Cidden ücreti yüksek ve kaliteli oyunlara sahip.
Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Flight Simulator, Mortal Kombat 10, Minecraft Dungeons, Red Dead Redemption 2 oyunlarını öneririm.
Belki ileride gelirRDR2 neden PC için yok ya.
Sanmam ama neyse yine de içinde kaliteli oyunlar var almaya değerBelki ileride gelir
Flight simulator 30fps oynamaya razıyım imza daki sistemim very low da 30fps oynar mı?Flight Simulator'u da eklediklerine göre o GamePass artık alıncak
Cidden ücreti yüksek ve kaliteli oyunlara ufak bir ödeme ile ulaşabiliyoruz.
Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Flight Simulator, Mortal Kombat 10, Minecraft Dungeons, Red Dead Redemption 2 oyunlarını öneririm.
Sanmıyorum minimum sistem gereksinimi RX570 yazıyor.Flight simulator 30fps oynamaya razıyım imza daki sistemim very low da 30fps oynar mı?
sistemim da2flight simulatör var ama pcde yer yok