Neler Yeni

GamePower 27' 144hz Monitör

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
ben gamepower ürünlerini pek önermiyorum kaliteli bulmuyorum desem daha doğru olur https://www.amazon.com.tr/Asus-VP27...ocphy=1012783&hvtargid=pla-563843731138&psc=1 bu fiyata ips panel bulmak zor alınabilir dahili hoparlör üde bulunuyor ekstra hoparlör parası vermene gerek yok
Genemi sen geldin millete yanlis bilgi verip durma kardesim nesnel olan seyleri anlat öznel degil alip sen kullandinmi kullandiysan eyvallah neymis kaliteli bulmuyormus neye gore yaziyorsun bunu kullanicilarin yorumlarini oku once

Kaya17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Kaya
Hocam arkadaş eğim demek istedi aşaga inip kalkma değil.
Yok ben de aşağı yukarı eğimden bahsettim. Monitörün aşağı yukarı kalkmasından değil. eğim olarak oynuyorsa sorun yok

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
ya bak çocuk kes sesini burda öneri yapıyoruz 1500 tl ye ips panel monitörmü var bir sik bilmiyorsun bari öneri yapma kaç yaşında çocuksun sesimi çıkarmıyorum ama
Bu nasil bir hakarettir yegen kusura bakma ama forumda boyle seyler oldugunu hic sanmiyorum haddini asma istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bak çocuk kes sesini burda öneri yapıyoruz 1500 tl ye ips panel monitörmü var bir sik bilmiyorsun bari öneri yapma kaç yaşında çocuksun sesimi çıkarmıyorum ama
Ha bu arada var 1500 e ips panel monitor

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Bu nasil bir hakarettir yegen kusura bakma ama forumda boyle seyler oldugunu hic sanmiyorum haddini asma istersen

Bildirin hocam kimin çocuk olduğu belli oluyor.Hiç uğraşmayın.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Bildirin hocam kimin çocuk olduğu belli oluyor.Hiç uğraşmayın.
Bildirdim zaten ama ayıp hani hem bize cocuk diyor kim bilir kendisi kac yasinda klavye delikanliligi yapmasi kolay tabi yöneticilerimizin insiyatifine kalmis artik

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Bildirdim zaten ama ayıp hani hem bize cocuk diyor kim bilir kendisi kac yasinda klavye delikanliligi yapmasi kolay tabi yöneticilerimizin insiyatifine kalmis artik
Ben 16 yaşındayım böyle birsürü tanıdığım var.Ben bunun gibilerle aynı sırayı paylaşmaya utanıyorum.

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel

mesaj atıyorum yinemi sen yazıyorsun gelde çıldırma aile terbiyen belli uğraşamıyacam senin gibilerle

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
mesaj atıyorum yinemi sen yazıyorsun gelde çıldırma aile terbiyen belli uğraşamıyacam senin gibilerle
Senin yazdiklarindan kimin terbiyeli kimin olmadigi belli oluyor zaten hem insanlara bilmeden yanlis bilgiler veriyorsun hem hakaret ediyorsun bak bakayim ben sana hakaret iceren bir mesaj yazmismiyim sana kimse bu hakki vermiyor

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
Senin yazdiklarindan kimin terbiyeli kimin olmadigi belli oluyor zaten hem insanlara bilmeden yanlis bilgiler veriyorsun hem hakaret ediyorsun bak bakayim ben sana hakaret iceren bir mesaj yazmismiyim sana kimse bu hakki vermiyor
yanlış bilgiler yazıyorum aynen sen çok iyi biliyorsun kanka steve jobs kıskanıyor seni harcanıyorsun dışlanma tipi mesajlara ayar olduğum için öyle bir mesaj yazdım adam gibi mesaj yazsana kişisel meseleni herkesin önünde benle paylaşıyorsun biraz utanman olsun bari

o yazdığın şeyi dm den yazarsın meseleni anlatırsın burda monitör paylaşıyoruz ayıp değilmi

sen beğenmiyor olabilirsin ben adama öneriyorum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
yanlış bilgiler yazıyorum aynen sen çok iyi biliyorsun kanka steve jobs kıskanıyor seni harcanıyorsun dışlanma tipi mesajlara ayar olduğum için öyle bir mesaj yazdım adam gibi mesaj yazsana kişisel meseleni herkesin önünde benle paylaşıyorsun biraz utanman olsun bari

o yazdığın şeyi dm den yazarsın meseleni anlatırsın burda monitör paylaşıyoruz ayıp değilmi

sen beğenmiyor olabilirsin ben adama öneriyorum
Kisisel mesele mi ben burda kisisel bir mesele oldugunu dusunmuyorum cunku muhatabim bir insan degilsin ben konuyu burda kapatmak istiyorum yoksa sen bu konuyu baya uzatacaksin ben senin adina özür dilerim kusura bakma 🙏

Karadayı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Karadayı Baba
Arkadaşlar merhaba,
Yeni sistemi aldım. Elimde monitör yok ve sanki bu monitör f/p gibi geldi yalnız tek bir sorum var. Monitör sanki sabit gibi,yani aşağı yukarı hareket etmiyor sanırsam. Kullananlar veya bilenler yorum yazabilir mi ?
Bir de ekstradan monitör tavsiyesi olanların tavsiyesine açığım
senin dediğin monitörde galiba yükseltme felan yok olduğu gibi sadece yukarı aşşağı dönderiyorsun biraz o kadar başka yok

Top Bottom