GAMEPOWER 540 hz 27" monitör alınır mı ?

RepL0R

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhabalar Gamepower yaklaşık 2 hafta önce 540 hz monitörlerini Türkiye'de satışa sundu. Kullanıcı yorumu olmadığı için bu formu açma gerekeği duydum. Monitörden iyi anlayan kişiler aşşağıya bırakacağım linkten zahmet olmazsa monitörün değerlerine bakıp alınıp alınmayacağını yorumlar mısınız ? Asus almak istiyordum fakat arada neredeyse 2 kat fiyat farkı var Asus 40 bin TL iken Gamepower yaklaşık 22 bin TL ve nerdeyse aynı değerlere sahipler. Sizden Ricam göz atıp bilgi verirseniz sevinirim. Karşılaştırma için monitör atacak arkadaşlar Montör kesinlikle 27 inc olması gerekiyor 24-25 inc olmaz. Monitör hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

https://www.incehesap.com/gamepower-24-lucid-s20-540hz-0-2ms-flat-e-sports-fast-tn-pivot-rgb-gaming-monitor-fiyati-75158/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwvr--BhB5EiwAd5YbXtGvK7sLiL0LxFh9GWxBmwlifPyBdyD8SszF3plWHehcBOuiKfzq3BoCIl4QAvD_BwE

Son düzenleme:
bu kadar yüksek hz gerekliyse rekabetçi fps oyunu oynuyor olman gerek. rekabetçi fps oyunları için 24 inch ideal. Tam olarak ne istediğine karar vermen lazım. Bana kalsa bu kadar yüksek hz gereksiz. Bu kadar fps stabil olarak almanda zor. İlla 27 ınch ıstıyorsan 360 hz Dell alabilirsin. 7 8 bin TL daha uygun. Gamepowerdan daha kaliteli markadır uzun ömürlü olabilir.

500 hz ne yapcan e sporcu mu olcan veya hz yüksek olunca iyi mi oynucanı zannediyorsun ? 240hz fazlasıyla yeterli

500 hz ne yapcan e sporcu mu olcan veya hz yüksek olunca iyi mi oynucanı zannediyorsun ? 240hz fazlasıyla yeterli
Kardeşim sorumun cevabı bu mu ? Sanane ne yapacağımı ne polemiğe giriyorsun istersem 1500 hz alırım. Bir tane düzgün şu monitörün değerleriyle alakalı yorum yapan adam yok. Ne sorduysak ona cevap verin sosyal medya değil burası.

Uygunsuz davranış
Kardeşim sorumun cevabı bu mu ? Sanane ne yapacağımı ne polemiğe giriyorsun istersem 1500 hz alırım. Bir tane düzgün şu monitörün değerleriyle alakalı yorum yapan adam yok. Ne sorduysak ona cevap verin sosyal medya değil burası.
paranı çöpe atıyorsun ve 0 zeka ile 1080p de 27inç monitör istiyorsun pikselleri sayarsın o monitörde neyse ne halin varsa gör sonra gelip burda ağlamada

Uygunsuz davranış
paranı çöpe atıyorsun ve 0 zeka ile 1080p de 27inç monitör istiyorsun pikselleri sayarsın o monitörde neyse ne halin varsa gör sonra gelip burda ağlamada
Milletin zekası sana mı kaldı ? Bu nasıl bir uslüp kendini ne sanıyorsun sen ? Boş boş konuşup burda polemik yaratma sorum neyse ona cevap vemeyeceksen yanıt vermeyeceksin seni memnun etmek zorunda değiliz. Sesini kes işine bak.

Milletin zekası sana mı kaldı ? Bu nasıl bir uslüp kendini ne sanıyorsun sen ? Boş boş konuşup burda polemik yaratma sorum neyse ona cevap vemeyeceksen yanıt vermeyeceksin seni memnun etmek zorunda değiliz. Sesini kes işine bak.
hangi konuya cevap yazıp yazmamayı sana mı sorucam burda insanların parasının çöpe gitmemesi içinde yardımcı oluyoruz 27 inc de 1080p de görüntün piksel piksel olucak bunu bilerek alman gerekiyor 16 mesajın olup sitenin sahibi havasına bürünmüşsün

Ne yapacağına bağlı olarak hz seçersin ne tür şeyler yapacaksın hangi oyunları oynayacaksın pc özellikleri nedir gamepower falanda alma bozulma riski var

hangi konuya cevap yazıp yazmamayı sana mı sorucam burda insanların parasının çöpe gitmemesi içinde yardımcı oluyoruz 27 inc de 1080p de görüntün piksel piksel olucak bunu bilerek alman gerekiyor 16 mesajın olup sitenin sahibi havasına bürünmüşsün
Kardeşim sen 1650 adet mesajda da bu uslüpta mı konuşuyorsun ? Ben 540 hz monitör alacağım Gamepower markasının 540 hz'i alınır mı demişim. Sen bana gelmişsin yok 240 hz yeterli, yok zekasız, yok 1080p bilmem ne ? Ben zaten 280 hz 27inc monitör kullanıyorum, oda 1080p ve piksel falan saydığımda yok. Ayrıca fps oyunlarında kim 1080p ile oynuyor ? zaten çözünürlüğü 1280x960 ta oynuyoruz. Bu monitörle gidip RDR 2 oynamak için alamaycağız. Ki alsak bile 1080p gayet yeterli. Grafik istesem gider 4 K monitör alırım. Benim ne kullandığımı ne amaçladığımı bilmeden gelipte burda polemik yaratmayacaksın. Belli ki yaşın küçük karşındakiyle nasıl konuşacaksın öğren öyle yanıt ver. Okuduğunu da iyi anla ayrıca birisine saygılı olman için illaha site'nin sahibi olması gerekmiyor. İnsan olan herkes saygıyı hak eder. Kendini biraz geliştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,379
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri