🔥İndirim Gamepower Aero Ultra Siyah 1199 TL Tekrar indirimde

Şu yorumlara bak şaka gibi ürün yeni çıkmış kumaşının ped olduğunu söyleyerek sallamış alakası yok markasına bakıp her ürünü aynı sanıyor bu fiyata bedava bu alıp geciceksin bulamazsın dahada geç gördüm erken görsem alırdım.
Bencede , bu fiyata oldukça ideal . Sadece müzik dinlerken biraz bass hissettirmeden çalıyor . Onun haricinde oyun ve mikrofon için oldukça kullanışlı

Şu yorumlara bak şaka gibi ürün yeni çıkmış kumaşının ped olduğunu söyleyerek sallamış alakası yok markasına bakıp her ürünü aynı sanıyor bu fiyata bedava bu alıp geciceksin bulamazsın dahada geç gördüm erken görsem alırdım.
Ucuz diye bi şeyleri övmeyi bırakın artık ucuz olması iyi yapmıyor ürünü :D Gidin o bütçede kablolu bi şeyler bakın paranız yoksa bu lüksü almak zorunda değilsiniz. Kendinizi kandırmayın iyi diye.

Ucuz diye bi şeyleri övmeyi bırakın artık ucuz olması iyi yapmıyor ürünü :D Gidin o bütçede kablolu bi şeyler bakın paranız yoksa bu lüksü almak zorunda değilsiniz. Kendinizi kandırmayın iyi diye.
Ürünün gerçek değeri 2300 TL özel indirim fiyatı 1199 TL üründen beklentim anlaşılabilir mikrofon ergonomi rahatlık ve 75 db üstü ortalama bir ses incelemelere bakarsan hepsini karşılıyor 1199 TL ye kablolu kulaklıklardan hangisi bu kadar hafif ve seni özgür kılıyor paranız yoksa nasıl çirkin bir üslub ya ayrıca kulaklığa 6 bin vermek zorunda mıyız 6 bin verincemi övebiliyoruz sadece daha ürün hakkında bilgisi yok direk markasına bakıp kronik sorunlar saymış arkadaşlaraydı benim lafım hiç alakası yok çünkü ürünün dedikleriyle.

Ürünün gerçek değeri 2300 TL özel indirim fiyatı 1199 TL üründen beklentim anlaşılabilir mikrofon ergonomi rahatlık ve 75 db üstü ortalama bir ses incelemelere bakarsan hepsini karşılıyor 1199 TL ye kablolu kulaklıklardan hangisi bu kadar hafif ve seni özgür kılıyor paranız yoksa nasıl çirkin bir üslub ya ayrıca kulaklığa 6 bin vermek zorunda mıyız 6 bin verincemi övebiliyoruz sadece daha ürün hakkında bilgisi yok direk markasına bakıp kronik sorunlar saymış arkadaşlaraydı benim lafım hiç alakası yok çünkü ürünün dedikleriyle.
Aynen gerçek değeri 2300TL :D o fiyatlara neler neler var ederi 1500-1600 ürünü. Forumda 1 haftada 3-4 konu açıldı ürün ile alakalı dipses, ses kesilmeleri hakkında haberiniz olsun. Ayrıca olay 6000tlye kulaklık almanız değil paranızı korumanız. Böyle ürünlere az olan bütçenizi hiç etmemeniz. Bütçeniz düşük ise daha kaliteli kablolu ürünlere yönelmeniz siz de biliyorsunuz ki kablosuz bir ekstradır bu da fiyata etki eder keza iyi sayılabilecek kablolu kulaklıklar bile 1.5-2kdan zar zor bulunuyor.

Aynen gerçek değeri 2300TL :D o fiyatlara neler neler var ederi 1500-1600 ürünü. Forumda 1 haftada 3-4 konu açıldı ürün ile alakalı dipses, ses kesilmeleri hakkında haberiniz olsun. Ayrıca olay 6000tlye kulaklık almanız değil paranızı korumanız. Böyle ürünlere az olan bütçenizi hiç etmemeniz. Bütçeniz düşük ise daha kaliteli kablolu ürünlere yönelmeniz siz de biliyorsunuz ki kablosuz bir ekstradır bu da fiyata etki eder keza iyi sayılabilecek kablolu kulaklıklar bile 1.5-2kdan zar zor bulunuyor.
hocam ben aldım ürünü , 2k bütcem var kablolu öneriniz varsa iptal edip onu alabilirim.

yanlış anlamayında tuşa bastıkca fırlıyan tuslar olur mu? marka olarak hizmetleride kalite olarak çok kötü bir klavye için beni kaç ay süründürdüler kendı kendıne tuşlar basmıyor bana sızın hatanız dıyor şu kadar ücret karşılıgı yaparız dıyolar ne yapmısım mübarek diyorum bu seferlık bız ücretsiz yaptık dıyolar müşteri hizmetleri zaten konusmasını bılmıyen dolu bunların markalarını övenlere ayrı anti pati beslıyorum cidden kötü yorumları hak eden firma

Ürün kusursuz vesaire demiyorum 1199 tl ye tercih ederim son seste gelen dip seste umrumda olmaz açıkcası son ses de kullanılmaz zaten % 50 60 ideal mikrofonuda gayet tatminkar tiz ağırlıklı bir kulaklık tatlı bir bas var az da olsa 2300 tl bencede etmez 2300 ve üstü jbl quantum 360 mchose olabilir biraz daha çıkarsak steelseries corsair jbl logitech hyperx razer vesaire geliyor zaten ben ilk lansmanda aldım bu ürünü bende razer blackshark v2 pro da var bas dışında benim için oyun deneyimi olarak hiç fark yok her şey anlaşılır müzik için razer daha başarılı ergonomi olarak 2 side başarılı mikrofon olarak gamepower bence daha iyi keza çoklu platform uyumuda saygı duyulası büyük markalar ps 5 nintendo için farklı modeller çıkarıyor biraz daha insanları çarpmak için :) bana göre bu kulaklık bedava dan biraz pahalıydı daha indirim olurmu bilemedim kablolu kullanmayı bırakan biri olarak asla kabloluya dönmem dip sesmiş yüksek bas mış falan umrumda olmaz sizin için önemlidir saygı duyarım.

Sadece görünüş ve kutu tasarımıyla uğraşmışlar gerisi kötü

İlk çıktığı gün almıştım memnun kalmadım. Şuan satmaya çalışıyorum yada iade edicem haftaiçi. Şuan indimi bitmiş geri 2300 tl olmuş. Ankara eryaman civarında olan varsa 1200 tlden verebilirim sadece 1 kereliğine test ettim o kadar. Memnun kalmama sebebim hali hazırda blackshark v2 x kullanıyorum. Aralarında ciddi ses kalite farkı var aero ultra rahatsız etti beni.

ps5 pulse kulaklıktada aynı sorunları yaşadım dipses var kesintiler oluyordu kesintiler gitti dipses var ve kulaklık 1 saat sonra acayip kulak ağrıtıyor japonlar kendi kafalarına göre tasarlamışlar çocuk kulaklığı gibi bişey zaten

Geri