🔥İndirim Gamepower Aero Ultra Siyah 1199 TL Tekrar indirimde

Sesler kesiliyor sürekli, mikte robotlaşma oluyor. Firma da buna kablosuz kulaklıklarla karışmayın normal bir durum gözüyel bakıyor. İyi olan tek tarafı kulak pedlerinin kumaş olması maalesef.
kumaş ?

Kumaş görmüşüm telden o artısı da yokmuş xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1757702808669.webp

Dip ses sorunu hakkında forumdan birine verdikleri cevap xd ürün kablosuz ganga ondan

Kumaş görmüşüm telden o artısı da yokmuş xd
bende gamepower fujın var 2 senedir aldıgımdar berı 2 yada 3 ay ya kullandım ya kullanmadım kötü oldugundan değılde hem deri oldugu ıcın ister istemez terletıyor hemde monıtorde hoparlör var diye kullanmıyorum 2k bandında ne alınır kablosuz olcak sekılde kulaklıkta kablo cok dertlı bıseymıs onu anladım :)

bende gamepower fujın var 2 senedir aldıgımdar berı 2 yada 3 ay ya kullandım ya kullanmadım kötü oldugundan değılde hem deri oldugu ıcın ister istemez terletıyor hemde monıtorde hoparlör var diye kullanmıyorum 2k bandında ne alınır kablosuz olcak sekılde kulaklıkta kablo cok dertlı bıseymıs onu anladım :)
Kumaş kablosuz çok zor o bütçelerde gx30-gx60 çok övülüyor ama onlar da maalesef deri :(

ben olsam almam

kablosuz olsun da artık deriyide bir sekilde halledırım değişiyorsa eğer
Butik ürünler olduğu için ona uygun padler bulmak zor maalesef. Mesela cloud serisinde her yerde pad buluyorsun veya corsair ürünlerde vs ama baya zor bulmak

Butik ürünler olduğu için ona uygun padler bulmak zor maalesef. Mesela cloud serisinde her yerde pad buluyorsun veya corsair ürünlerde vs ama baya zor bulmak
bize ekmek cıkmaz diyosun yani

bize ekmek cıkmaz diyosun yani
Valla kumaş pad olmayan kulaklık cidden kulak kanseri ediyor corsair, logitechin üst seviye ürünlerinde bile çekilmez gelmişti bana. Kablosuz zaten çok büyük artı. Eli yüzü düzgün kablosuzlar 2-2.5dan başlıyor, kumaş vs girince de modeller kısıtlanıyor 3-4e atıyor kendini bi anda

Unutmayın teknoloji ne kadar gelişse de ucuz kablosuz kulaklıktan beklentiniz belli bir miktar olsun.

Valla kumaş pad olmayan kulaklık cidden kulak kanseri ediyor corsair, logitechin üst seviye ürünlerinde bile çekilmez gelmişti bana. Kablosuz zaten çok büyük artı. Eli yüzü düzgün kablosuzlar 2-2.5dan başlıyor, kumaş vs girince de modeller kısıtlanıyor 3-4e atıyor kendini bi anda
3 -4 model dedıgınız fıyatına deger ürünlermı marka ve modeller nedır acaba ?

Şu yorumlara bak şaka gibi ürün yeni çıkmış kumaşının ped olduğunu söyleyerek sallamış alakası yok markasına bakıp her ürünü aynı sanıyor bu fiyata bedava bu alıp geciceksin bulamazsın dahada geç gördüm erken görsem alırdım.

Geri