Banxtre 80+ Gold Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 9,633 En İyi Cevap 21 Dahası Reaksiyon skoru 18,045 Konum İstanbul İsim Batuhan İlgilendiği Kategoriler E-Ticaret 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Pala Babayiğit yazmış: Alma sağ tık tutukluk yapıyor sorunludur Devamı için tıklayın... Aynen vazgeçtim Ayıplı bir mal imiş kronik yani
Pala Babayiğit yazmış: Alma sağ tık tutukluk yapıyor sorunludur Devamı için tıklayın... Aynen vazgeçtim Ayıplı bir mal imiş kronik yani
oguzhnsrmn 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 8,816 En İyi Cevap 8 17 Ocak 2021 #15 hocam o iş öyle değil yazmış: Soru yukarıda Şimdiden teşekkürler Devamı için tıklayın... O fiyata evet
hocam o iş öyle değil yazmış: Soru yukarıda Şimdiden teşekkürler Devamı için tıklayın... O fiyata evet
Banxtre 80+ Gold Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 9,633 En İyi Cevap 21 Dahası Reaksiyon skoru 18,045 Konum İstanbul İsim Batuhan İlgilendiği Kategoriler E-Ticaret 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 oguzhnsrmn yazmış: O fiyata evet Devamı için tıklayın... Kronik sorunluymuş Almaktan vazgeçtim
lerensavasl 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,999 Dahası Reaksiyon skoru 1,224 İsim Eren Savaş 17 Ocak 2021 #17 Geçen bir arkadaş csgo'da mouseyi tam tur çevirirken yarıda kaldığı hakkında şikayet ediyordu. Forumdakiler de IPS'i düşük için falan demişti. Pek bir bilgim yok fareler hakkında ancak bu muhabbet aklımda kaldığı için yazmak istedim.
Geçen bir arkadaş csgo'da mouseyi tam tur çevirirken yarıda kaldığı hakkında şikayet ediyordu. Forumdakiler de IPS'i düşük için falan demişti. Pek bir bilgim yok fareler hakkında ancak bu muhabbet aklımda kaldığı için yazmak istedim.