Neler Yeni

Gamepower Calypso RGB vs Gamepower Katana

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben olsam gamepower saber red switch alırdım

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Blue switch sizi rahatsız etmeyecekse bence Calypso

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Outemu ile Optik arasındaki fark ne hocam ?
Outemu normal switch calypso ise optik. Optik daha hızlı tepkime süresine sahip ve daha kaliteli aynı zamanda su geçirmez özellik de var Calypso da fakat renk seçeneği çok sınırlı rainbow bir klavye. Katana asla o fiyat etmez, ben SABER alırdım fakat bilek desteiği istiyorum demişsin. OGRE var fakat o da şuan stoklarda yok. En iyi tercih Calypso olacaktır.

erenozn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren
Outemu normal switch calypso ise optik. Optik daha hızlı tepkime süresine sahip ve daha kaliteli aynı zamanda su geçirmez özellik de var Calypso da fakat renk seçeneği çok sınırlı rainbow bir klavye. Katana asla o fiyat etmez, ben SABER alırdım fakat bilek desteiği istiyorum demişsin. OGRE var fakat o da şuan stoklarda yok. En iyi tercih Calypso olacaktır.
Haklısın ama saber efsane benim tavsiyem saber

NUNDREZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Asım Emre Aydın
bence şu anda katana hakkını vermekte son dönemlerde yazılımıda çıkmış bence katana önerilir ogreyle kapışacak bır klavye katana tavsıye ederım.

Top Bottom