Aklimdaki acikcasi inca emg-21XB hem yan paneli acilip kapanma ozelligi var pencere gibi 4 tanede fanı var 300 tl fiyatıBütçe düşükse alınabilir.
Bide kumandası varAklimdaki acikcasi inca emg-21XB hem yan paneli acilip kapanma ozelligi var pencere gibi 4 tanede fanı var 300 TL fiyatı
Hangisi incamı game boostermiÖn ses portlarında cızırtı sorunu yaşamıştım bana özel mi bilemiyorum bu durum. Birde arka fan son hızda dönüyor ayarlanmıyor bağlantısı da özel birden fazla aynı fandan bulmak lazım gücü düşer belki![]()
GamePower Dark SideHangisi incamı game boostermi
Incamı game boostermiSauna gibi bir kasa.
İnca emg-21XB kasa nasıl önde hava almasi icin cizgi cizgi hava girmesi icin yer var psu nun takilacagi yerdede hava almasi icin yer varBence 35 TL daha vererek bunu al.
![]()
Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1x ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com