🔥İndirim GamePower Eva 7 Mekanik 2.4Ghz Red Switch Gaming Klavye 💵 1450₺

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar öncelikle herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun!!!

Gamepower Eva 7 60M Mekanik 2.4Ghz Red Switch Gaming Klavye: https://m.n11.com/urun/gamepower-ev...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Ürün hakkında deneyimi olanlarda paylaşırsa güzel bi konu olur. Alacak arkadaşlarıma bir ışık olur.❗
Katılıyorum. Alıcam ama incelemesi yok çekiniyorum biraz. İnceleme vs. varsa atarsanız sevinirim

5 Saat önce birisi yüklemiş incelemesini buraya bırakıyorum;

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun!!!

Gamepower Eva 7 60M Mekanik 2.4Ghz Red Switch Gaming Klavye: https://m.n11.com/urun/gamepower-ev...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Ürün hakkında deneyimi olanlarda paylaşırsa güzel bi konu olur. Alacak arkadaşlarıma bir ışık olur.❗
Ben hem incehesaptan hemde attıgın lınktekı satıcıdan aldım. ikisinde de kutusunda hasar vardı. klavyenın hıssıyatı ıyı yanı yarım bassan bile algılıyor ama rgb bana gore cop. elımde claw's nexus k1 var onun aydınlatma daha iyi. n11 satıcısından aldıgım klavye hasarlı geldi. kutusu hasarlı diye iade için gonderdım %90 iade kabul edilmeyecek. ayrı aldıgım ıkı yerdeki kargo sirketi aras kargoydu. al dene ıstıyorsan ama alırsan eger kargoyu kontrol et. n11 satıcısı ince bir balonlu posete koyup gonderıyor. kutunun da fotografını ekte belirtim.

Ekler

• gamepower.jpg
    gamepower.jpg
    2.9 MB · Hit: 150
2000tl Asus rog scope tkl almasaydım kablosuz diye alabilirdim.

Arkadşlar kargo konusu dışında bir sıkıntı yok gibi görünüyor alıcaklara hayırlı olsun. Kutusunu çok takmayın derim(opsiyonel)

Arkadşlar kargo konusu dışında bir sıkıntı yok gibi görünüyor alıcaklara hayırlı olsun. Kutusunu çok takmayın derim(opsiyonel)
kargo da hem aras kargodan hemde paketleme duzgun yapılmamasından kaynaklı, n11 satıcısına almadan once uyarıda bulundum ama gelen kargo yıne hasarlıydı. dedıgın gıbı suan sadece kargodan dolayı ıade ediyorum. rgb onemlı değilse urun bana gore ıyı.

kesinlikle tavsiye etmiyorum gaming gecesinden aldım. Ertesi günü iade ettim yazılımı komple hatalı klavyeyi görmüyor görsede yazılımdan kontrol olmuyor parasını hak etmeyen çöp bi klavye 👍

kesinlikle tavsiye etmiyorum gaming gecesinden aldım. Ertesi günü iade ettim yazılımı komple hatalı klavyeyi görmüyor görsede yazılımdan kontrol olmuyor parasını hak etmeyen çöp bi klavye 👍
haklısınız ben onu unuttum. incehesaptan aldıgıma yazılım gormuyordu ama n11den aldıgım da goruyordu. fakat yazılımı cok kotu. pek kullanmadım zaten. en fazla 30dk sonra kutusuna koydum. sadece kablosuz olması ıyı onun ıcın almıstım. 2 kere aldım ikisi de cop cıktı. teknolojı sans ısı herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,092,433
Üyeler
173,654
Son üye
Canopus96
Geri