Neler Yeni

GamePower Eva5 Alacakların dikkatine

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Klavyeyi nisan ayının sonuna doğru aldım haziranın başına kadar kullandım ardından tatil için memlekete döndüm ve oradada bilgisayarı açmak pek müsait olmadığımdan ekimin ortasına kadar neredeyse 4.5 ay kullanmadım ve kutusunda duruyordu. Gelelimki 15 gündür aktif olarak kullanmaya başladım ve bişey dikkatimi çekti 3-4 adet tuşun boyası soyulmuş(gri olan kısımlar). Z ve O harflerinin ledi ölmüş çok ufak yanıyor. Ve can alıcı nokta G tuşu 10 basmadan 4 ünde basmıyor spam atmanız gerek. Garantiye göndericem bakalım ne yapacaklar sadece 2 ay kullanım sonucu bunların gelişmesi garibime gitti çünkü. Gamenote markalı klavyeyi hiç aralıksız 3-4 sene kullandım ne tuş basmama ne led sönmesi gibi bi durumla karşılaştım. Sadece sert basma sonucu w tuşunun switci dağıldı toplayamadım duruyor köşede.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
ucuz çin malının yahnisi kabız yapar... :D Biraz daha kaliteli markalar seçmeli bir de a101 gibi üç harfli marketlerin ucuz elektroniklerine bulaşmamalı.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuz çin malının yahnisi kabız yapar... :D Biraz daha kaliteli markalar seçmeli bir de a101 gibi üç harfli marketlerin ucuz elektroniklerine bulaşmamalı.
yani biliyodum böyle olacağınıda deneyimlemiş oldum

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eren
Almayı düşünüyordum teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası