🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

arkadaş bu gamepad veya easysmx x15 için satılan telefon tutucu satılan bir yer var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasl bağlayacaz bu kolu

Kabloyla da bağladım ama oyunda pc de bi hareket yok
kullanma kılavuzunda yazar modlar arası geöiş yapman gerek

benim cihazda geldi fakat ne bt ile ne de kablosuz alıcısı ile çalıştıramadım cihazı sadece kabloyla çalışıyor

O fiyata Nova Lite almak çok büyük bir artı sağlamaz; tek artısı kablolu 1000 Hz polling rate olması, başka da öne çıkan bir özelliği yok.
Ancak BBW Aether, biraz daha fazla artı sunuyor. 1699 TL fiyatıyla size mekanik D-Pad, ayar yapmanızı sağlayan ekran, hair trigger özelliği, kablosuz 1000 Hz polling rate ve ekstra atanabilir tuşlar sunuyor; üstelik yazılım desteği de cabası. Yine de Gamepower Force da fiyatına göre gayet iyi bir gamepad. Bu konu tamamen ne kadar para harcamak istediğinize bağlı diyebilirim.

kılavuzu oku default ayarlara dönmek için reset kombinasyonu vardır
n11 de hediye çeki vardı hocam 1140 a gamepower aldım. Konu sahibine teşekkürler bu arda. Açıkçası çokta büyük bi beklentim yok sadece eski günleri yad etmek için aldım. En son oyun kolunu yanlış hatırlamıyorsam 1999 da orta sondayken kaçıp pendik sahilde playstation, pc ve bilardo salonunda playstation oynarken kullanmıştım.
Bakalım kol yarın gelsinde hoşuma giderse yazdığınız bigbig won aether ide alabilirim.

benim cihazda geldi fakat ne bt ile ne de kablosuz alıcısı ile çalıştıramadım cihazı sadece kabloyla çalışıyor
Dongle'ı bilgisayara tak, cihaz kapalıyken 4 saniye home tuşuna basılı tut, sonra dongle'ın üstündeki tuşa bas.

Nova Lite şu anda ederinin üzerinde bir fiyata satılıyor, bu yüzden artık önermiyorum. Fiyat/performans açısından baktığımızda Gamepower Force daha mantıklı bir seçenek. Hem 1000 Hz polling rate desteğine sahip hem de ekstra butonları ve anti-friction ring yapısı bulunuyor. Bu özelliklerle birlikte, mevcut fiyat farkını da göz önünde bulundurunca Gamepower Force, GameSir Nova Lite’tan daha iyi bir cihaz hâline geliyor.

Kutunun içinden bir kılavuz çıkıyor okursan çözersin
Teşekkürler cevap için gamesir marka olarak daha cok güven verdi yazılım vs açıdan sarj konusunda da gamepowerin gamepad daha iyi sanırım, gamesir amazon da 1800 tl su an. Gamepower 1300 tl. Bende 1800 e kadar bakıyordum, onun icin tam arada kaldım :) şarj olayini tam bakayim aynilarsa gamesir nova lite alacagim sanırım

Aynı durumdayım kabloyu sökünce de kapanıyor direk

Dongle'ı bilgisayara tak, cihaz kapalıyken 4 saniye home tuşuna basılı tut, sonra dongle'ın üstündeki tuşa bas.
Dongle ın üstünde tuşmu var 🥸🤯 hay Allah ya . Eve gidince deneyeyim gari

Aynı durumdayım kabloyu sökünce de kapanıyor direk

Dongle ın üstünde tuşmu var 🥸🤯 hay Allah ya . Eve gidince deneyeyim gari
Evet dediğimi yaparsanız bağlanır büyük ihtimal, sonradan tekrar bağlanmak için bunları yapmaya gerek yok gamepad'i home tuşuna basıp açmak yeterli basılı tutmaya falan gerek yok 2. seferde ve sonrasında.

Teşekkürler cevap için gamesir marka olarak daha cok güven verdi yazılım vs açıdan sarj konusunda da gamepowerin gamepad daha iyi sanırım, gamesir amazon da 1800 tl su an. Gamepower 1300 tl. Bende 1800 e kadar bakıyordum, onun icin tam arada kaldım :) şarj olayini tam bakayim aynilarsa gamesir nova lite alacagim sanırım

Eğer illa GameSir almak istiyorsanız ve bütçeniz elveriyorsa, 200–300 TL daha ekleyip en azından GameSir Nova 2 Lite almanızı öneririm. Çünkü bu model, Gamepower Force ve GameSir Nova Lite’a kıyasla üst seviye bir gamepad ve bu farkı fazlasıyla haklı çıkaracak birçok özellikle geliyor.

isiklar nasil degisiyor/kapaniyor

bir de dpi gibi bir ayari var mi veya softwarei var mi

isiklar nasil degisiyor/kapaniyor

bir de dpi gibi bir ayari var mi veya softwarei var mi
- ve yukarı ok tuşu modu değişiyor, - + ve A tuşuna aynı anda basınca kapanıyor ledler, - ve sağ sol ok tuşlarıyla renkler değişiyor. (- ve + tuşları HOME tuşunun hemen altındaki tuşlar.)

Geri