Neler Yeni

Gamepower fujin alınır mı?

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu

Bu sitede fiyatı diğerlerine göre daha uygun alınır mı? Bu siteden alınır mı? Kulaklığa vereceğim paraya değer mi yoksa artırıp daha iyi bir şey mi almak mantıklı?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

Bu sitede fiyatı diğerlerine göre daha uygun alınır mı? Bu siteden alınır mı? Kulaklığa vereceğim paraya değer mi yoksa artırıp daha iyi bir şey mi almak mantıklı?

Kullanıyorum çok memnunum alın ses kalitesi çok iyi mikrofon kalitesi 1.500 tl lik kulaklıklara çok yakın
Dc de arkadşaladla konuşurken son ses açamıyorum yarı bile yetiyor

SadeceSeyf

80+ Gold

Bugün konusu açıldı..Çok iyi diyorlardı.Fakat fiyat ne ara 470 TL den buralara geldi onu anlamış değilim

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Bu fiyat verilmez buna bıraz daha bekle cloud 2 fılan al bu fıyat ne ya

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Ne kadar olsun isterdin bay bilmiş 300 tl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon kalitesi nasıl hocam çünkü mikrofon önemli benim için
1000 küsür tl lik kulakltali mikrofon neyse bundada o vsr o kadar

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Ne kadar olsun isterdin bay bilmiş 300 TL ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 küsür TL lik kulakltali mikrofon neyse bundada o vsr o kadar
bay bilmiş ne alaka kafanda eksik tahta mı var senin burası forum kendi görüşünden başkasının görüşünü kabul etmiyorsan yallah başka tarafa burda adama öneri yapıyoruz öyle her şeye atlama

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
bay bilmiş ne alaka kafanda eksik tahta mı var senin burası forum kendi görüşünden başkasının görüşünü kabul etmiyorsan yallah başka tarafa burda adama öneri yapıyoruz öyle her şeye atlama
Bak soruyorum kaç para olsa beğenir sin 300 tl mi mümkünse sen öneri yapma fujine bu para etmez diyen ilk kişisin sen hariç %90 beğenmiş hala değişik öneriler veriyorsun ne alskn kulaklık olarak pirhana mı ?

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Selçuk Aslan
alınırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Bak soruyorum kaç para olsa beğenir sin 300 TL mi mümkünse sen öneri yapma fujine bu para etmez diyen ilk kişisin sen hariç %90 beğenmiş hala değişik öneriler veriyorsun ne alskn kulaklık olarak pirhana mı ?
ya kardesım sen sorunlu musun dedıgımı anlamıyor musun ben almıstım 2 arkadasım daha aldı kara cuma ındırımde kotu kulaklık neyini tartısıyorsun ınternet yorumlarıda iyi değil kafa yapısına bak acilen o zihniyetini değiştir

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
ya kardesım sen sorunlu musun dedıgımı anlamıyor musun ben almıstım 2 arkadasım daha aldı kara cuma ındırımde kotu kulaklık neyini tartısıyorsun ınternet yorumlarıda iyi değil kafa yapısına bak acilen o zihniyetini değiştir
Kötü kulaklıkmış sen mümkünse kimseye öneri verme

Top Bottom