alınmaz hocamalınır mı? yoksa fujin fiyatına önerebileceğiniz mikrofonuda iyi bir kulaklık önerir misiniz?
hocam fiyatı düşmüşken bunu alın bencealınır mı? yoksa fujin fiyatına önerebileceğiniz mikrofonuda iyi bir kulaklık önerir misiniz?
Yaklaşık 1 sene olacak kullandım hiçbir sorun yaşamadım kulak ile ilgili herhangi bir dip ses vs tavsiye ederimalınır mı? yoksa fujin fiyatına önerebileceğiniz mikrofonuda iyi bir kulaklık önerir misiniz?
hocam markaya hal güvenmiyorum bi kulaklığını kullanmıştım linkini atarım istersen arada kablo takılıyken ses gelmiyor çıkar tak yapmak zorunda kalıyodum klavyesini bile almıştım zamanında klavyesi çalışmıyordu bile bu parayı bu kadar kötü markalara harcamayınNeden alınmaz
hocam önerdiğim kulaklık ile arasında fark varYaklaşık 1 sene olacak kullandım hiçbir sorun yaşamadım kulak ile ilgili herhangi bir dip ses vs tavsiye ederim
Kullanıcı yorumumu söyledim!hocam markaya hal güvenmiyorum bi kulaklığını kullanmıştım linkini atarım istersen arada kablo takılıyken ses gelmiyor çıkar tak yapmak zorunda kalıyodum klavyesini bile almıştım zamanında klavyesi çalışmıyordu bile bu parayı bu kadar kötü markalara harcamayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam önerdiğim kulaklık ile arasında fark var
bende kaliteli marka olmadığını söyledim knkKullanıcı yorumumu söyledim!