Neler Yeni

Yardım Gamepower Fujin mi yoksa JamesDonkey 720 almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
dasphalone
Merhaba arkadaşlar gamepower fujin ile jamesdonkey 720 kulaklık arasında kaldım, gamepower yazılımının daha iyi olduğunu duydum, fujin donanım arşivi önerisi zaten ancak sanal 7.1 varmis ondan daha düşük fiyatlı jamesdonkey 720'de 4 hoparlörlü gerçek 7.1 var, sırf bunun için jamesdonkey almaya değer mi? Bi de deneyimli arkadaşlar bana hangisinin daha rahat bir hissiyat oluşturacağını (kafayı sıkma, pedlerin rahatlığı, kafa bandı baskısı, hafiflik vs.) hakkında hangisinde daha iyi bir deneyim yaşayabileceğim konusunda bir fikir verebilir misiniz? En önemli kriterlerim ses kalitesi ve rahatlık olduğunu belirtmek isterim.

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Tekin
Merhaba sorunun cevabını bilmiyorum ama bence 7.1 olayına takılma, şu ana kadar 2 tane 7.1 kulaklık kullandım ve ikisinde de 7.1 açmak hem rekabetçi oyunlarda rakipleri duymak için stereo ya göre bir fark oluşturmuyor hem de müzik kalitesini çok daha kötü hale getiriyor. Kişisel fikrim ikisi arasında karar verirken 7.1'e dikkat etme bile, günün sonunda 7.1 ile stereo arasında ki müzik kalitesini fark edince 7.1 kullanmazsın zaten.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,280
İsim
kadir
Top Bottom