Neler Yeni

Gamepower GAMER Kasa VERTEX Warcry - Bu kasanın ARGB kablolaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Merhat
Gamepower GAMER Kasa VERTEX Warcry - Bu kasanın ARGB kablolamasını yapabilen veyahut yardımcı olabilecek var mı ? Anakart B450 Pro ASUS - RGB 4 pin 12 V. Kasanın fanları ARGB 3 pin 5 V . Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kontrolcü v.s. tavsiyesi olursa da sevinirim.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-07-22 at 21.43.45 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-22 at 21.43.45 (1).jpeg
    225.5 KB · Hit: 87
  • WhatsApp Image 2024-07-22 at 21.43.43.jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-22 at 21.43.43.jpeg
    192.5 KB · Hit: 79
  • WhatsApp Image 2024-07-22 at 21.43.44 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-22 at 21.43.44 (1).jpeg
    220.8 KB · Hit: 82
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Merhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif kullanıyorum. AMD sistem ısınma sorunu oluyor biraz. Kasa geniş uzun ama yüksek değil. Yani girişe 2 fan takabiliyorsun. Kullanılabilir bir kasa ama sıcaklık konusunda tereddüt yaşıyorsan almanı tavsiye etmem. Soğutma konusunda daha iyi kasalar var. Onun dışında ben çok sevdim, soğutma işini de halledeceğim bir şekilde.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Doğukan
@FerhatCG Kasayı önerir misin ben de almayı düşünüyorum
bu tür akvaryum kasalarda hava akışı olmadığı için sıcaklık değerleri yüksek oluyor bütçe çıkarsa nzxt h9 flow bak hem estetik bir görünümü var hem de hava akışı buna oranlar çok çok daha iyi

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Aktif kullanıyorum. AMD sistem ısınma sorunu oluyor biraz. Kasa geniş uzun ama yüksek değil. Yani girişe 2 fan takabiliyorsun. Kullanılabilir bir kasa ama sıcaklık konusunda tereddüt yaşıyorsan almanı tavsiye etmem. Soğutma konusunda daha iyi kasalar var. Onun dışında ben çok sevdim, soğutma işini de halledeceğim bir şekilde.
Çok şık duruyor sıcaklık değerlerini göz ardı etmek istiyor insan :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Merhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok şık duruyor sıcaklık değerlerini göz ardı etmek istiyor insan :)
Ben aktif kullanıyorum, yaz sıcaklarında çok dikkat etmek gerek. Keza zaten normal şartlar da iyi soğutan kasalar da bu sorundan muzdarip. Diyeceğim o ki, ben kullanış açısından memnunum ve ısınma sorunu çok fazla değil 3-5 derece sıcaklık için yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha iyi soğutma sistemleri ile bu sorun ortadan kalkabilir. Fan sayısını çoğaltarak daha uygun hale gelebilir. Yaz sıcaklarında odanın içi bile fırın gibi oluyor. Nereden soğuk hava temin edip kasayı soğutabilir ki ? Uzun süre kullandım ve kanaat getirdim. F/P olarak 4 yıldızı hak ediyor. Tasarımı zaten çok şık. Gören herkes aynısından satın almak istiyor.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Ben aktif kullanıyorum, yaz sıcaklarında çok dikkat etmek gerek. Keza zaten normal şartlar da iyi soğutan kasalar da bu sorundan muzdarip. Diyeceğim o ki, ben kullanış açısından memnunum ve ısınma sorunu çok fazla değil 3-5 derece sıcaklık için yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha iyi soğutma sistemleri ile bu sorun ortadan kalkabilir. Fan sayısını çoğaltarak daha uygun hale gelebilir. Yaz sıcaklarında odanın içi bile fırın gibi oluyor. Nereden soğuk hava temin edip kasayı soğutabilir ki ? Uzun süre kullandım ve kanaat getirdim. F/P olarak 4 yıldızı hak ediyor. Tasarımı zaten çok şık. Gören herkes aynısından satın almak istiyor.
Cevap için teşekkürler.

Top Bottom