Neler Yeni

Gamepower gasket pro x alınır mı?

GPiro

80+ Platinum
Şu markalara bayılıyorum ya detay vermelerine yağlı switch çoğu kaliteli switchler zaten lublu gelir
Wraithde yunzi modelleri vardı en son göz atabilirsin

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu markalara bayılıyorum ya detay vermelerine yağlı switch çoğu kaliteli switchler zaten lublu gelir
Wraithde yunzi modelleri vardı en son göz atabilirsin
yunzi x75 çok güzel klavye onuda alasım var şu tarz şeffaf klavyeler çok hoşuma gidiyor nedense.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Musa Topçu
ggtr den m1 v5 al iyzico kampanyalarıyla o da aynı fiyata geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şeffaf istiyormuşsun

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sırf şeffaf diye potansiyel daha iyi alternatiflere tercih etmezdim ben olsam. Tipi önemli tabi ama tek kriterin şeffaflık olmamalı bence

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırf şeffaf diye potansiyel daha iyi alternatiflere tercih etmezdim ben olsam. Tipi önemli tabi ama tek kriterin şeffaflık olmamalı bence
hocam benim öyle ahım şahım bi fps oyunu maceram yok girerim hikaye oyunları oynarım keyfime bakarım ben öyle rapid triggerdır o bu şu istemiyorum benim için şeffaf keycapsler çok hoş duruyor.

evet hocam.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam benim öyle ahım şahım bi fps oyunu maceram yok girerim hikaye oyunları oynarım keyfime bakarım ben öyle rapid triggerdır o bu şu istemiyorum benim için şeffaf keycapsler çok hoş duruyor.

evet hocam.
Yine de bence şeffaf olacağına sağlam olsun demez misin? Piyasada çok şeffaf klavye yok zaten eğer illa şeffaf istersen bundan başka ''düzgün'' model zor (bu da fiyatına göre pek iyi değil ama diğer şeffaflardan iyidir)

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
Yine de bence şeffaf olacağına sağlam olsun demez misin? Piyasada çok şeffaf klavye yok zaten eğer illa şeffaf istersen bundan başka ''düzgün'' model zor (bu da fiyatına göre pek iyi değil ama diğer şeffaflardan iyidir)
peki hocam klavye konusunda çok bir bilgim yok gene yardımlarınız için teşekkürler dikkate alıcağım.

Top Bottom