Neler Yeni

Gamepower GP-550 ağır yükte cızırtı sorunu

Jather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mikail Torcu
Gamepower GP-550 PSU'lu kasam var ve ağır yükteyken masayı titretip yüksek ses çıkarıyor. Sorunun bilgisayarıma zararı olur mu? Yoksa sadece rahatsız mı eder? Gamepower PSU almasaydın diyenler, aldığım zaman Gamepower PSU'ların kötü olduğundan haberim yoktu.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Sisteme ne gibi bir etkisi olacağı bilinmez ama bence kesinlikle iyi bir şey değil.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Gamepower GP-550 PSU'lu kasam var ve ağır yükteyken masayı titretip yüksek ses çıkarıyor. Sorunun bilgisayarıma zararı olur mu? Yoksa sadece rahatsız mı eder? Gamepower PSU almasaydın diyenler, aldığım zaman Gamepower PSU'ların kötü olduğundan haberim yoktu.
Nasıl bir ses geliyor atabilir misin belki aynı sıkıntıyı yaşıyoruzdur.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Sorun olacağını düşünüyorum.Küçük veya büyük farketmez bir sorun çıkartacaktır bence. Değiştirmekte fayda var.

whoamii

80+ Silver
Geçen gün bir konuda bunu tartışmıştık ve bir arkadaş "Gamepower psular kaliteli, söylentiler hep ön yargıdan" diye bir şey söylemişti. Kim olduğunu hatırlayabilsem etiketliycem :)
Öte yandan sorununuza gelecek olursak, sadece seste kalmayacağını düşünüyorum. Arkadaşımın psu sunda da aynı sorun vardı, sök dememe rağmen sökmedi. Sonuç olarak psu patladı ve R7 240 ekran kartı yandı. Firmaya hasarın karşılanması için başvurdu fakat firma ürününün arkasında durmadı.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Dostum discordunu ve instagramını verir misin sesi çok merak ettimde.
Yanlış etiketledin sanırım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen gün bir konuda bunu tartışmıştık ve bir arkadaş "Gamepower psular kaliteli, söylentiler hep ön yargıdan" diye bir şey söylemişti. Kim olduğunu hatırlayabilsem etiketliycem :)
Öte yandan sorununuza gelecek olursak, sadece seste kalmayacağını düşünüyorum. Arkadaşımın psu sunda da aynı sorun vardı, sök dememe rağmen sökmedi. Sonuç olarak psu patladı ve R7 240 ekran kartı yandı. Firmaya hasarın karşılanması için başvurdu fakat firma ürününün arkasında durmadı.
üzücü bir durum daha :(

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Gamepower psular kaliteli falan değil ki ben Cumartesi günü XPG Pylon ile değiştiriyorum.

Yanlış etiketledin sanırım ?

üzücü bir durum daha :(
Hayır doğru etiketledim dostum belki ikimizin psudanda aynı ses geliyordur diye söyledim.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Gamepower psular kaliteli falan değil ki ben Cumartesi günü XPG Pylon ile değiştiriyorum.

Hayır doğru etiketledim dostum belki ikimizin psudanda aynı ses geliyordur diye söyledim.
konunun sahibi ben değilim hocam.Ses benim psu dan gelmiyor.Konunun sahibi @Jather

pylon güzel psudur öneririm.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

Jather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mikail Torcu
Şimdi ses kaydedip Youtube'a atacağım bekleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,080
Üyeler
162,611
Son üye
Engin98
Top Bottom