Neler Yeni

Gamepower GP-650 650W PSU | Palit GTX 1660 SÜPER ekran kartına uyar mı ?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Uygunsuz davranış
C4 diyen mi oldu? Bilmediğin konular hakkında yorum yapma.
Zeka olarak biraz geride olduğun belli, kaliteli dediğin PSU aşağıladığın PSU'nun 3-4 katı daha pahalı

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Bergee

80+ Silver
Yok ben de daha önce 300 liralık PSU ile 1000 liralık PSU'yu karşılaştıran akıl tutulmasına ilk defa den geldiğim için yazdım. Mesele karşılaştırmaksa VS serisi ile karşılaştırılabilirdi veya VS ile CX ile karşılaştırılabilirdi. Saçmalıklar silsilesi :D

Gamepower'a 80+ sertifikası sahte ve koruması yok diyen kitle 80+ orijinal sertifikası ve 7 adet koruması olduğunu öğrenince (OVP / UVP/ OTP / OCP/ OLP/ OPP/ SCP) şimdi grup düzenlemeden bahsediyor olum inanılmaz bir ezberci zihniyet. Yani zaten Gamepower'a kaliteli diyen olmadı da millet markayı öldürme derdinde yok patlıyor C4 full+full yalan 2-3 tane örnek ararsan o örnekler Corsairde de var Thermaltakete de var. 2 yıldır GP650 modeli ile RTX 2070 kullanıyoruz bakalım ne zaman patlayacak :D hahahasjdhsj
420 lira bandında gamepower'dan daha kaliteli olanlar var hocam açıkçası ben zalman almadan önce bende gp bakıyordum malzeme yapısı falan gayet kaliteli zalman'ın daha önce FSP ile çalışıyordum elektronik kart tamirleri vs. yapıyorduk FSP dışında tüm psu-ups anakartlarını tamir ediyorduk şunu söyleyeyim gp psu elime 10 tane geldiyse fsp psu 20 tane gelmiştir. Kötü demiyorum ama iç aksesuarlarına baktığımız zaman gp'ninki çok kalitesiz duruyor gerçekten.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Yok ben de daha önce 300 liralık PSU ile 1000 liralık PSU'yu karşılaştıran akıl tutulmasına ilk defa den geldiğim için yazdım. Mesele karşılaştırmaksa VS serisi ile karşılaştırılabilirdi veya VS ile CX ile karşılaştırılabilirdi. Saçmalıklar silsilesi :D

Gamepower'a 80+ sertifikası sahte ve koruması yok diyen kitle 80+ orijinal sertifikası ve 7 adet koruması olduğunu öğrenince (OVP / UVP/ OTP / OCP/ OLP/ OPP/ SCP) şimdi grup düzenlemeden bahsediyor olum inanılmaz bir ezberci zihniyet. Yani zaten Gamepower'a kaliteli diyen olmadı da millet markayı öldürme derdinde yok patlıyor C4 full+full yalan 2-3 tane örnek ararsan o örnekler Corsairde de var Thermaltakete de var. 2 yıldır GP650 modeli ile RTX 2070 kullanıyoruz bakalım ne zaman patlayacak :D hahahasjdhsj
Haklısınız.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Abi şu 3 tane RX 5700XT'li PC'li kullanmıyor muydun?

Bergee

80+ Silver
Zeka olarak biraz geride olduğun belli, kaliteli dediğin PSU aşağıladığın PSU'nun 3-4 katı daha pahalı
Yaşın max 13 ettiğin laflara bak yakışıyor mu hiç? Kimse kimsenin zeka seviyesini sınayamaz kusura bakmada önce adam olmayı öğrenin ondan sonra tartışma başlatın ayıp!

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben yorumunda "Kaliteli" diye bir yazı göremedim.
Muhtemelen Technopat'daki yazıyı kendisi yazmış ve yazının başında bu yazıyor
1609843493236.png

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
2-3 tane örnek ararsan o örnekler Corsairde de var Thermaltakete de var
Bunu bence yanlış örneklendirmişsiniz. Evet her PSU'da sorun olur. İster 10000Tl olsun ister 100TL. Fakat sıklık kalitesiz markalarda daha fazladır. Ayrıca neden olduğu sebepler, örneğin parçalara zarar vermesi gibi sonuçlar görülebilir. Ayrıca corsair gibi markalar garanti konusunda daha iyiler, zamana bağlı olarak hata oranları daha az. PSU'ların olumsuz durumlarda yaptığı davranışlar daha iyimser.
Ayrıca corsair gibi markalar dünyaya satış yapıyor, kalitesiz markalar belli başlı ekonominin kötü olduğu yerlere yapıyor. Oranlamak bile saçma bence.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Yaşın max 13 ettiğin laflara bak yakışıyor mu hiç? Kimse kimsenin zeka seviyesini sınayamaz kusura bakmada önce adam olmayı öğrenin ondan sonra tartışma başlatın ayıp!
yaş olarak biraz daha çık tutturamadın (06ankaralı ile aynı yaştayım ona göre hesapla)

Çınar Yaşar

80+ Gold

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Top Bottom