Sen iyi misin? Foruma geldiğimden beri Gamebooster PSU hakkında tek bir kötü şey bile söylemedim çünkü Gamebooster'ın PSU'ları yok. Kasada geliyorsa bilemem, tek hâlde satılmıyor.Genelde eşit sayıyorsunuz o kadar zekisiniz çünkü
Sen iyi misin? Foruma geldiğimden beri Gamebooster PSU hakkında tek bir kötü şey bile söylemedim çünkü Gamebooster'ın PSU'ları yok. Kasada geliyorsa bilemem, tek hâlde satılmıyor.Genelde eşit sayıyorsunuz o kadar zekisiniz çünkü
KANITLA?Sizin gibi Gamepower düşmanlarının hepsi böyle çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alaka?
Zaten kasada geldiSen iyi misin? Foruma geldiğimden beri Gamebooster PSU hakkında tek bir kötü şey bile söylemedim çünkü Gamebooster'ın PSU'ları yok. Kasada geliyorsa bilemem, tek hâlde satılmıyor.
Allah akıl fikir versin.Sizin gibi Gamepower düşmanlarının hepsi böyle çünkü
Kanıtlamıyorum ne yapacaksın evime gelip dövecek misin?KANITLA?
İlk kendine dile o zaman knk sonra bana dilersinAllah akıl fikir versin.
Zaten kasada geldi
Kasada geliyorsa bilemem, tek hâlde satılmıyor.
O zaman kanıtlarım diye hava atma.Kanıtlamıyorum ne yapacaksın evime gelip dövecek misin?
İlk kendine dile o zaman knk sonra bana dilersin
Yalancısın zaten. Kanıtlayamazsın.Kanıtlamıyorum ne yapacaksın evime gelip dövecek misin?
kanıtlarım dedim mi?
O zaman kanıtlarım diye hava atma.
Madem bu kadar iyi Gamebooster PSU'lar Performance GD niye alıyoruz? Neden o kadar para veriyorlar? Sonuçta Gamebooster abim ucuza yapıyor 650w biz neden gidip 700 lira veriyoruz ki?Zaten kasada geldi
Sen ne zaman yanlış bilgi vermeyeceksin acaba. Çok merak ediyorum.Kanıtlamıyorum ne yapacaksın evime gelip dövecek misin?
haha komiksinYalancısın zaten. Kanıtlayamazsın.
Maalesef değilim , geçenlerde elektrik gitgeli sonrası bilgisayarım bozuldu garantiye verdim alınmamasını öneriyorumevet uyar
Sebep nedir? Kullananlar memnun
Yüksek sistem alan biri tabikide Gamebooster yerine bi zahmet Corsair felan alsınMadem bu kadar iyi Gamebooster PSU'lar Performance GD alanlar beyinsiz. Neden o kadar para veriyorlar ki? Sonuçta Gamebooster abim ucuza yapıyor 650w biz neden gidip 700 lira veriyoruz ki?