Evet.kanıtlarım dedim mi?
Yalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilir
Evet.kanıtlarım dedim mi?
Yalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilir
Senin için üzgünümMaalesef değilim , geçenlerde elektrik gitgeli sonrası bilgisayarım bozuldu garantiye verdim alınmamasını öneriyorum
Komik değilim sen yalancısın.haha komiksin
Hocam gamebooster ise neden gamepower diye yazıyorsunuz o zamanArkadaşımın PSU'su Gamepower değil Gamebooster ama sen bilirsin
ayrıca arkadaşımın güç kaynağı bu kasanın yanında geldi
Alıntıyı görüntüle
Evet.
Komik değilim sen yalancısın.
Gösterdim ya. Komik misin?
nerde?Gösterdim ya. Komik misin?
Mizah sen bilmezsinGösterdim ya. Komik misin?
Yalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilirYalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilirYalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilirnerde?
Hocam PSU O.C yaparsak ekran kartı yanar mı?Çok memnun kişi gördüm hatta Gamebooster PSU kullanan arkadaşım var 650w 80+ RX5700XT ROG STRİX'de kullanıyor
Sen demedin mi Rog Strix RX 5700 XT ile kullanan arkadaşım var diye? RX 5700 XT alt seviye oldu da bizim mi haberimiz yok.Yüksek sistem alan biri tabikide Gamebooster yerine bi zahmet Corsair felan alsın
12V'tan 25V'a kadar oc destekliyor hocam yanmazHocam PSU O.C yaparsak ekran kartı yanar mı?
Yalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilirYalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilirYalan attığımı iddia ediyorsun ve doğru söylediğimi kanıtlamak için fatura gösterebilirim yani belirtilebilir