Gamepower GPR24C1MS144 24" Curved 1Ms 144Hz FreeSync Oyuncu Monitörü aldım. Laptop ile bağlantısını hdmı ile yaptım. Monitör ekranı bir gidiyor bir geliyor sorun ne olabilir ?
Kablodan olabilir.Gamepower GPR24C1MS144 24" Curved 1Ms 144Hz FreeSync Oyuncu Monitörü aldım. Laptop ile bağlantısını hdmı ile yaptım. Monitör ekranı bir gidiyor bir geliyor sorun ne olabilir ?
Kasa gelmedi daha onun için deneyemedim. Driver derken hangisi ?bende de aynı monitör var aynı hata bende de oldu. Driver yükleyince geçti ama sadece bios ekranında gidip geliyor böyle kullanıyorum bende.
ekran gidip geliyor mu ? Hdmı ile laptopa bağlıykenBende bundan aldım bugün elime ulaştı yalnız hoparlörden ses alamadım HDMI ile bağlı kasaya başka bir şey mi yapmam gerek
Aynı şekilde bende laptopdan bağlıyım şuan
Hayır gayet iyi çalışıyor ama ses alamadım sadeceekran gidip geliyor mu ? Hdmı ile laptopa bağlıyken
Kablo sıkıntılıdır büyük ihtimalleGamepower GPR24C1MS144 24" Curved 1Ms 144Hz FreeSync Oyuncu Monitörü aldım. Laptop ile bağlantısını hdmı ile yaptım. Monitör ekranı bir gidiyor bir geliyor sorun ne olabilir ?
ben de yapamadım onu aux kablosu lazımmış hdmi ile kullanıyorum ama olmadı.Hayır gayet iyi çalışıyor ama ses alamadım sadece
ekran kartı driverları hocam, eğer driverler yüklüyse ya kabloda bir şey vardır ya monitör ile laptobun hdmi girişi uyumsuzdur.Kasa gelmedi daha onun için deneyemedim. Driver derken hangisi ?