Makro bir zamanlar iyiydi. Kullanıcılar kendi halinde kullanıyordu.Quake Champions , Csgo , Warzone , Half Life için ne önerirsiniz
g203 profesyonel quakeciler kullanıyor diye biliyorum
gamepowerde kullanılıyor sırf makro tuşu için düşünüyorum
Ben Icarus kullanıyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim. G203'ün ömrü 1 yada maks 2 yıl oluyor. Switchleri çok çabuk eriyor. Icarus nasıl olur bilemem ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum. Zaten makro atanabilir 9 tuşu var benim için önemli olan da bu. Tasarımı da çok şık.Quake Champions , Csgo , Warzone , Half Life için ne önerirsiniz
g203 profesyonel quakeciler kullanıyor diye biliyorum
gamepowerde kullanılıyor sırf makro tuşu için düşünüyorum
yo yo söylediğiniz gibi değilBen Icarus kullanıyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim. G203'ün ömrü 1 yada maks 2 yıl oluyor. Switchleri çok çabuk eriyor. Icarus nasıl olur bilemem ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum. Zaten makro atanabilir 9 tuşu var benim için önemli olan da bu. Tasarımı da çok şık.
Şanslıymışsınız diyebilirim. Çevremde çok kullananlar oldu 2 yıldan fazla dayanmadı. Hatta almayı düşünüyordum bir aralar sonra yorumları görünce almaktan vazgeçtim. Herkes ömrünün 1-2 yıl olduğunu yazmış.yo yo söylediğiniz gibi değil
G203 kullanıyorum 5 yıl oldu ne switch eridi ne de performansından bir kayıp yaşadım tıkır tıkır maşallah. g203 ümü yedirmemgüzel Mouse