Kaptansnow
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Arkadaşlar gamepower intense x40 pivot özelliği var mı birde kullanan arkadaşlar nasıl olduğunu yazabilir mi
Monitörün renklerı canlımı ? Eger mümkünse intagramdan falan herhangi oyuna girip fotoğrafını atabilirmisin ? LütfenBen aldım kullanıyorum, genel olarak memnunum ama dediğim noktaları var. VA panel kullanması ve renk kalitesi hoş, kurulumu zaten kolay bu fiyata göre bence yeterli bir ürün. Bazı yorumlar gördüm yok ekran sallanıyor vb. diye öyle bir sıkıntısı yok.
Sorunu cevaplkayım başta, pivot özelliği yok. Markaya önyarı vardı ama aynı özelliklerde denk fiyatlı tek bir ürün vardı oda Monster'in monitörü. Oda stoklarda yok yani alınamaz halde şuan.
Eğer AMD bir Grfafik kartı kullanıyorsan benim gibi 240Hz de sistem boştayken sıcaklık 60derecelere çıkıyor ve çözümü yok malesef. Kendimce çözümü monitörü boşta 120Hz alıyorum oyun vb. kullanımlarda 240Hz e çekiyorum. Herhangi bir sorun olursa yanıtlarım.
Monitörün renklerı canlımı ? Eger mümkünse intagramdan falan herhangi oyuna girip fotoğrafını atabilirmisin ? Lütfen
Çok teşekkür ederim monitör gerçekten güzelmiş yarın sipariş vercemvideonun saf ç.ekilmiş halini attım çok uzun sürdürmedim bakabilirsin.![]()
Rica ederim, Samsung VA panel canlı oluyor zaten alternatif olarak Monster Aryond A27 de var ama stoklarda yok.Çok teşekkür ederim monitör gerçekten güzelmiş yarın sipariş vercem
Bro kafana göre ama bi ara valorant girersen onunda videosunu çekermisin ben valorant oYnuyorumda geneldeRica ederim, Samsung VA panel canlı oluyor zaten alternatif olarak Monster Aryond A27 de var ama stoklarda yok.
Ben cuma gecesi indirimli aldım 2099TL ye geldi onunda bilgisini vereyim.
Knk ben bu monitörü aldım geldi 2 tane ayagını 2 vidayla birleştiriyoruzya vidanın ucunda çember gibi bi demir var onu çıkarıpmı taktın senRica ederim, Samsung VA panel canlı oluyor zaten alternatif olarak Monster Aryond A27 de var ama stoklarda yok.
Ben cuma gecesi indirimli aldım 2099TL ye geldi onunda bilgisini vereyim.