Parfüm seçmeme yardım

Merhaba arkadaşlar üniversite 2.sınıfa geçtim ve parfüm almak istiyorum. 1 2 haftaya üni başlayacak ve parfüm almam gerek aklımda valentino BIR extradose veya intense, azzaro tmw intense, invictus victory elixir, jpg le male elixir tarzı parfümler bunlar gibi veya bunlardan önerdikleriniz var mı?(Parfümün aşırı yayılmasından biraz rahatsız oluyorum daha doğrusu çok kokup rahatsız etmesinden).
Hocam yazlık olarak size benim en sevdiğim parfümlerden olan profondoyu onerebilirim tam bir deniz kokusu aşırı fresh fakat dikkat çekici değil tabii ki ki sizde aşırı kokmasini istemiyorsunuz sanırım eğer yakınınızda Boyner mağazası varsa gidip deneyebilirsiniz

Hocam vulcan feu ve liquid brun denedin mi nasıl biliyor musun bide bu klonlari en güvenilir nereden alabilirim?
liquid brun kullanıyorum memnunum babilfragrance veya mepsten alabilirsin en uygun fiyatlı olanlar bunlar ben tırcı bi abiye getirtiyordum direkt ama buralardanda alışverişim oldu güvenilirler

liquid brun kullanıyorum memnunum babilfragrance veya mepsten alabilirsin en uygun fiyatlı olanlar bunlar ben tırcı bi abiye getirtiyordum direkt ama buralardanda alışverişim oldu güvenilirler
tırcı abi yurtdışından getiriyor demi bizede bi tırcı abi lazım :D kokusu güzel mi nasıl bende düşünüyorum kış için

tırcı abi yurtdışından getiriyor demi bizede bi tırcı abi lazım :D kokusu güzel mi nasıl bende düşünüyorum kış için
senle konuşmadık mı biz daha önce liquid brun biraz yaş olarak büyük bir parfüm herkese gitmeyebilir

senle konuşmadık mı biz daha önce liquid brun biraz yaş olarak büyük bir parfüm herkese gitmeyebilir
yok hocam klon konuşmamıştık hiç althair klonu dimi liquid brun ben oajan herod falan onları denemek istiyorum klonu var mı onların biliyor musun?
biraz gurme parfümler hoşuma gidiyor tatlı parfümler bana önerin var mı bütçe farketmez bi yolunu bulurum :D

yok hocam klon konuşmamıştık hiç althair klonu dimi liquid brun ben oajan herod falan onları denemek istiyorum klonu var mı onların biliyor musun?
biraz gurme parfümler hoşuma gidiyor tatlı parfümler bana önerin var mı bütçe farketmez bi yolunu bulurum :D
herod klonu varda yayılım olarak çok üst değil oajan klonu birden fazla var trye getiren yok benim abide bulamadıydı
herod klonu bu ama bu markanın yayılımı zayıf ben beğenmedim

herod klonu varda yayılım olarak çok üst değil oajan klonu birden fazla var trye getiren yok benim abide bulamadıydı
herod klonu bu ama bu markanın yayılımı zayıf ben beğenmedim
anladım başka önerin var mı hocam gurme parfüm olarak

anladım başka önerin var mı hocam gurme parfüm olarak
hocam attığım fragrantica profilinden bakın çok beğendiklerim side effect angel share altair ve guerlian olmuştu hala favorilerimdir

Geri