Neler Yeni

Gamepower Jin nasıldır,alınır mı ?

tBERKE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
taha berke durmuş
Instagram
tberke_
Steam
God Syria And Bashar
knk gamepower medusa alabilirsin seti bozmak istemiyorsn öneririm 6 ay kullanma şansım oldu çok rahat ve kullanışlı sesi yoksek:)
aga lunayı sırf ağır olduğu için satıyorum yoksa çok güzel kulaklık medusa ağırsa onuda alamam boynumu çok kötü yapıyor

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
https://m.trendyol.com/rampage/rgw9...rofonlu-kulaklik-p-32014259?boutiqueId=555788
Bu kulaklık gamepowerden çok çok daha iyi benden sana pompacı tavsiyesi
bunuda alabilir buda çok iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga lunayı sırf ağır olduğu için satıyorum yoksa çok güzel kulaklık medusa ağırsa onuda alamam boynumu çok kötü yapıyor
medusa eşek ölüsü gibi hocam hiç anlatmıyım bence siz drop plus yada comfort alın yada başka iyi modeller benim tercihim drop plus kendimde kullanıyorum

tBERKE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
taha berke durmuş
Instagram
tberke_
Steam
God Syria And Bashar
150tlye artık değmicek bir mouse g203 onun yerine indirim de corsair katar pro veya hp omen 400 alınabilir
ayrıca gamepower kötü bir marka tek hiçbir ürününden sıkıntı yaşamadım rampage drop plus dediğin kulaklık 400tl civarlarında satılıyor arkadaşın bütcesi 220 TL civarında ki o kulaklığı tercih etmiş
hocam gamepower kötü bir marka demişsiniz sonra sıkıntı yaşamadım demişsiniz yazım yanlışı mı oldu ?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
neden hocam gayet kaliteli kendim test ettim fiyatına göre başarılı bence 150 liralık gamepower rampagelerden bin kat daha iyi
sensörlerin değiştiğini bilmiyorsun galiba artık fiyatını hak edicek bir mouse değil

hocam gamepower kötü bir marka demişsiniz sonra sıkıntı yaşamadım demişsiniz yazım yanlışı mı oldu ?
aynen kötü bir marka değil dicektim değil yazmamışım :D kusura bakmayın

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
sensörlerin değiştiğini bilmiyorsun galiba artık fiyatını hak edicek bir mouse değil

aynen kötü bir marka değil dicektim değil yazmamışım :D kusura bakmayın
kusura bakmayın hocam sensörlerin değiştiğini sizden duyuyorum ozaman katar pro tercih edilebilir arkadaşım katar pro kullanıyor benimde

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
kusura bakmayın hocam sensörlerin değiştiğini sizden duyuyorum ozaman katar pro tercih edilebilir arkadaşım katar pro kullanıyor benimde
yaklaşık 1 ay önce konu açılmıştı bende o zaman öğrendim bir kişi mousenin içini açıp sensörüne bakmış ama dediklerinden farklı bir sensör çıkmış

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
150tlye artık değmicek bir mouse g203 onun yerine indirim de corsair katar pro veya hp omen 400 alınabilir
ayrıca gamepower kötü bir marka değil hiçbir ürününden sıkıntı yaşamadım rampage drop plus dediğin kulaklık 400tl civarlarında satılıyor arkadaşın bütcesi 220 TL civarında ki o kulaklığı tercih etmiş
hocam gamepowerla sorun yaşayan kişi çok fazla sorun yaşamayan ise az ben çok sorun yaşadım drop plus konusuna gelirsek konu sahibi eğer durumu varsa lunayı satıp trden üstüne para ekleyip drop plus alabilir yada benim gibi aliexpressden alabilir ben şuan kullaıyorum ve çok iyi kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom