Neler Yeni

Gamepower kizaru 7.1 cızırtı (SAĞ) !

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
Gamepower kizaru 7.1 kullanıyorum. Ve ilklerde dip ses ve cızırtı yoktu. Ama sonradan sağ taraftan dip ses ve cızırtı gelmeye başladı. Garantiye yolladım ve değişim yaptım. Kulaklık şuan sıfır olmasına rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Lütfen bilen biri yardım etsin.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Gamepower kizaru 7.1 kullanıyorum. Ve ilklerde dip ses ve cızırtı yoktu. Ama sonradan sağ taraftan dip ses ve cızırtı gelmeye başladı. Garantiye yolladım ve değişim yaptım. Kulaklık şuan sıfır olmasına rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Lütfen bilen biri yardım etsin.
o kulaklık zaten dip ses sorunlusu diye biliyorum tabi her zaman yapcak diye bişi yok arkadaşlarımda kullanıyor hatta ses kalitesi çok iyimiş kulaklığın yazılımı varsa onu indir belki düzelir.

The Semih

80+ Gold
Bende kizaru kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım, Kulaklığın ses kalitesi özellikle mikrofon kalitesi muazzam. Gamepower sitesinden NEW yazan driveri indir.

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kulaklık zaten dip ses sorunlusu diye biliyorum tabi her zaman yapcak diye bişi yok arkadaşlarımda kullanıyor hatta ses kalitesi çok iyimiş kulaklığın yazılımı varsa onu indir belki düzelir.
O nu aldığım günden beri kullanıyorum. Yazılım da aynı şekilde ama sorun çözülmüyor yazılım ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende kizaru kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım, Kulaklığın ses kalitesi özellikle mikrofon kalitesi muazzam. Gamepower sitesinden NEW yazan driveri indir.
evet çok kaliteli bir kulaklık ama yeni sürümü indirmeme rağmen hala aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
usb portuyla oyna bende mihawk modeli var kapıya sıkıştığı için kablosu aşırı zedelenip birkaçıkopmuştu buna bağlı dipses vardı daha sonra tamire yolladım kablo komple değişti dipses te gitti

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usb portuyla oyna bende mihawk modeli var kapıya sıkıştığı için kablosu aşırı zedelenip birkaçıkopmuştu buna bağlı dipses vardı daha sonra tamire yolladım kablo komple değişti dipses te gitti
ilk etapta yolladığımda tamir edip yolladılar ama sorun devam ediyordu. ikinci etapta değişim istedim ve şuan sıfır kulaklık var elimde ama sorun hala aynı ? bilgisayar portlarının hepsini kontrol ettim bir sorun bulamadım. Kulaklık sonradan böyle oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
belki kronik problemlidir bilmiyorum malum özellikle teknoloji işi şans işi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
benzer bir şansa sahibim laptopu satıyorum milletin ilanlar hızla satılıyor benimkine bakıyorum doğru düzgün mesaj yok mesaj atan adamda pazarlık yapıyor ama pazarlık yapan adamın parası yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
tam diyorum oh bu sefer satıldı akşam bir mesaj: kardeş kusura bakma parayı denkleyemedim

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
benzer bir şansa sahibim laptopu satıyorum milletin ilanlar hızla satılıyor benimkine bakıyorum doğru düzgün mesaj yok mesaj atan adamda pazarlık yapıyor ama pazarlık yapan adamın parası yok
hocam valla kaderimiz aynı herhalde bende bilgisayarı satacam ama düşük modeldeki bilgisayarkları daha pahalıya satanlar var ama ben onların sattığı fiyata satamıyorum. Pazarlık yapıp cevap vermeden gidiyorlar sdlkasjdşa

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
hocam valla kaderimiz aynı herhalde bende bilgisayarı satacam ama düşük modeldeki bilgisayarkları daha pahalıya satanlar var ama ben onların sattığı fiyata satamıyorum. Pazarlık yapıp cevap vermeden gidiyorlar sdlkasjdşa
aynı durumu peşpeşe 4 kere yaşadım ve 4 kerelik süreç son 2hafta içinde oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,017
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom