Neler Yeni

Gamepower KIZARU 7.1 Dip ses sorunu

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kral,
Bu konu içerisinde "Gamepower kötü" diyenlerin isimlerini arama kısmına ekleyip,
"Gamepower" yazdığım zaman, en az 20 konuda Gamepower alınması için markanın ürünlerini önerdiğinizi görüyorum.

Ama bu konuya bakıyorum,
Aynı kişilerin "GP leş, arızalı" tarzı yorumlarını görüyorum.
Nabza göre şerbet mi döküyorsunuz, anlayamıyorum ...

tahaumut1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
taha umut köksal
Kral,
Bu konu içerisinde "Gamepower kötü" diyenlerin isimlerini arama kısmına ekleyip,
"Gamepower" yazdığım zaman, en az 20 konuda Gamepower alınması için markanın ürünlerini önerdiğinizi görüyorum.

Ama bu konuya bakıyorum,
bana ne tavsiye edersin şimdi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Murakus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat KOZ
Öncelik ile aranıza yeni katıldım. Medusa deneyimim oldu. Mikrofonu çok iyi fakat gerisi çok kötü, resmen dışarıdaki sesleri daha iyi alıyor süper kulak oldum resmen, inanamadım. Kizarunun da aynı standartlarda olmadığını düşünemiyorum bile. Bu gibi sorunları resmi sitesinden de dile getirir iseniz ileri versiyonlarda güzel işler çıkararak gelecek olan mağduriyetlerin de önüne geçmiş olursunuz. Lütfen aşağıdaki adresten iletişime geçin.

GamePower İletişim Formu

Teekzie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emir Tutan
Sorunun kulaklıkla ilgili değil, sorununu çözmek için YouTube'da arama falan yapmayı deneyebilirsin. Bu sorunu farklı kulaklıklarla bir çok insan yaşıyor, sorununu windowsdan çözmelisin. Onca YouTuber incelerken söylememiş, biri kullanmadığı kulaklık için 'gamepower tabii öyle olur' diyor. Aynen kardeşim!

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bu mikrofon boost açınca ne oluyor ?
Mikrofona Gain veriyor.
"Mikrofon Bası" arttırdığın ayar gibi, mikrofondan gidecek sesi arttırıyor.
Screenshot_95.png

Senin sesin karşı tarafa daha çok gittiği gibi,
Eğer mikrofonun algıladığı gürültü/ses varsa, onlar da aynı şekilde artıyor.

Keptın

80+ Silver
İlk fırsatta bu gamepowerdan kurutulacağım. Pc her başlattığımda kısmak durumunda kalıyorum bu durum için.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Kral,

Ama bu konuya bakıyorum,
Forumda GP den nefret eden bir kişi olarak söylüyorum tek yaptıkları şey RGB aydınlatma koymak.Tırt bir marka.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Konu neredeyse 1 yıllık arkadaşlar...

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Forumda GP den nefret eden bir kişi olarak söylüyorum tek yaptıkları şey RGB aydınlatma koymak.Tırt bir marka.
Farklı markaların bu bütçede ki kulaklıklarını denedim ama beni en fazla memnun eden GP markasının Ranger modeliydi.Ben bu kulaklıkta bir sorun yaşayan kişiyi görmedim forum da belki denk gelmemiştir bilmiyorum ancak diğer markaların bu bütçede ki kulaklıklarına göre çok daha iyi ses kalitesi var mikrofon olarak test etmedim açıkcası benim için aşırı da önemli değil ama yinede mikrofonu gayet başarılı cızırtı veya farklı bir sorun çıkmıyor.

Top Bottom