Tam bütçeniz ne kadar?Merhaba benim gaming kulaklığa ihtiyacım var ve gamepower kizaru 7.1 oyuncu kulaklığinı beğendim ama tam emin deilim yada sizin tercih edeceğiniz kulaklık nedir? Ve kizura nasıldır alınır mı??
460Tam bütçeniz ne kadar?
Dipses sorunu varmış diye duymuştum. Trust Blizz almıştım ben de.Merhaba benim gaming kulaklığa ihtiyacım var ve gamepower kizaru 7.1 oyuncu kulaklığinı beğendim ama tam emin deilim yada sizin tercih edeceğiniz kulaklık nedir? Ve kizura nasıldır alınır mı??
Drop Plus'a bakabilirsiniz.
Drop Plus alınabilir belki. Senin bütçen yüksekmiş.
Nasıl peki o kesin alsam 2 3 yıl sıkıntısız kullanmak istiyorumDrop Plus alınabilir belki. Senin bütçen yüksekmiş.
Drop Plus seni 2-3 yıl götürür.Nasıl peki o kesin alsam 2 3 yıl sıkıntısız kullanmak istiyorum
Youtube'da uzun kullanım testleri vs. Varsa bunları izleyerek karar verebilirsin Gamepower'ın bazı modelleri hariç klavye,mouse, kulaklık gibi şeyleri sorunlu diyorlar garanti desen fıs..Oyunlarda performansı falan yani ben okadar para vericeksem güzel bişeye vereyim diyorum hani
Hmm tmm knka eyw ozaman kendine iyi bak beb dediğiniz gibi drop plus a yöneleyimYoutube'da uzun kullanım testleri vs. Varsa bunları izleyerek karar verebilirsin Gamepower'ın bazı modelleri hariç klavye,mouse, kulaklık gibi şeyleri sorunlu diyorlar garanti desen fıs..