furkangorur
80+ Silver
Dahası
almanızı önermem kullanıyorum çok kötü. 2002p daha iyiydi..
Gamenote H2002P Dimi Bahsettiğinizalmanızı önermem kullanıyorum çok kötü. 2002p daha iyiydi..
h2002p yi tavsiye ederim
Gamenote H2002P Dimi Bahsettiğiniz2002p al
Gamenote H2002P Dimi Bahsettiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Havitstore da %15 indirim vardı ama kod neydi hatırlamıyorumGamenote H2002P Dimi Bahsettiğiniz
anlık olarak kulalnıyorum inanılmaz bir kulaklık şu dönemlerde terletmesi dışında şahaser adeta şakasızalınır mı 1k ya kulaklık arıyordum bilgisi olan
evetGamenote H2002P Dimi Bahsettiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair hs80 Wireless ve rakibi cloud 3 Wireless hangisi bütçenize uyarsa2-3 k arası kablosuz kulaklık var mı kaliteli fiyat biraz esneyebilir
Daha iyi olduğunu neye göre düşündünüz ?almanızı önermem kullanıyorum çok kötü. 2002p daha iyiydi..
2 tane 2002p kullandım sıfır sorun vardı. Şuan gamepower kizaru kullanıyorum sağ kulaktan çızırtı geliyor oyunlarda ses kasamıyorum. Pişmanım buna göre karar veriyorum.Daha iyi olduğunu neye göre düşündünüz ?
Yıllar önce gamepower medusa kulaklık kullanmıştım çok memnun kaldım. Bir süre sora pedleri kalıp gibi oldu ama ses ve mikrofonda sorun yoktu. Bir süredir sennheiser epos 301 kullanıyorum gamepowerdan çok farkı olduğu söylenemez. Muhtemelen gamenote kullansam da memnun kalırdım. Senin ki ya şanssızlık yada üretim kalitesini iyice bozmuşlar.2 tane 2002p kullandım sıfır sorun vardı. Şuan gamepower kizaru kullanıyorum sağ kulaktan çızırtı geliyor oyunlarda ses kasamıyorum. Pişmanım buna göre karar veriyorum.