🔥İndirim 🔥Gamepower Kizaru 7.1 Surround Gaming Kulaklık 999 TL🔥

almanızı önermem kullanıyorum çok kötü. 2002p daha iyiydi..

2-3 k arası kablosuz kulaklık var mı kaliteli fiyat biraz esneyebilir

alınır mı 1k ya kulaklık arıyordum bilgisi olan
anlık olarak kulalnıyorum inanılmaz bir kulaklık şu dönemlerde terletmesi dışında şahaser adeta şakasız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorusu olan varsa cevaplarım kulaklık ile ilgili anlık olarak kullanıyorum

Razer'ın Kablosuz Var Ama Fiyatını Bilmiyorum Kullanmadım Ama Git Bi Araştır İyi İse Al

Fuxi h3 alın gitsin kabloyu bırakın artık, en fazla %10 daha kötüdür ki belki daha iyi bile olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair hs80 Wireless ve rakibi cloud 3 Wireless hangisi bütçenize uyarsa

gamepower alınmaz bence bizim arkadaşta da aynı fiyat bandında gamepower kulaklık var sesi 2 oda öteye geliyor

Sanırım zamanında gamepower rajini 400tlye almıştım marka olarak kulaklıkları iyi şüphe duymanıza gerek yok

Daha iyi olduğunu neye göre düşündünüz ?
2 tane 2002p kullandım sıfır sorun vardı. Şuan gamepower kizaru kullanıyorum sağ kulaktan çızırtı geliyor oyunlarda ses kasamıyorum. Pişmanım buna göre karar veriyorum.

2 tane 2002p kullandım sıfır sorun vardı. Şuan gamepower kizaru kullanıyorum sağ kulaktan çızırtı geliyor oyunlarda ses kasamıyorum. Pişmanım buna göre karar veriyorum.
Yıllar önce gamepower medusa kulaklık kullanmıştım çok memnun kaldım. Bir süre sora pedleri kalıp gibi oldu ama ses ve mikrofonda sorun yoktu. Bir süredir sennheiser epos 301 kullanıyorum gamepowerdan çok farkı olduğu söylenemez. Muhtemelen gamenote kullansam da memnun kalırdım. Senin ki ya şanssızlık yada üretim kalitesini iyice bozmuşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri