Neler Yeni

Yardım Gamepower Kizaru Alınır mı?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
Hocam internet cafede uzun süre kullandım deneyimlerimi yazıyorum
Ağır bir kulaklık ve terletiyor bazı yerlerde ses derinden geliyor diyorlar ama ben onu yaşamadım oldukça net ve güzel ses aldım ses kartı falan güzel mici açıp kapatabiliyorsun bence fena kulaklik değil bu fiyatta razer Logitech gibi daha iyi markalar varsa onu al derim ama bunu alsanda pişman olmazsin

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam internet cafede uzun süre kullandım deneyimlerimi yazıyorum
Ağır bir kulaklık ve terletiyor bazı yerlerde ses derinden geliyor diyorlar ama ben onu yaşamadım oldukça net ve güzel ses aldım ses kartı falan güzel mici açıp kapatabiliyorsun bence fena kulaklik değil bu fiyatta razer Logitech gibi daha iyi markalar varsa onu al derim ama bunu alsanda pişman olmazsin
Tamam hocam teşekkürler

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
bende o fiyatlara arkadaşdan buldum hocam almalımıyım sizce memnun eder mi?
Ben memnunum fakat 1.5-2 yıldan sonra kulak pedleri dökülmeye başladı. Mikrofonu ve ses kalitesi orta seviyenin biraz üstü diyebilirim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam görüntü açısından kizaru bana daha ilgi çekici geldi

Bütçem var yani sıkıntı yok 1kya kadar çıkarım da bir kulaklığa 1k vermekde normal değil bence. Terletmeden yana sıkıntı yok oda serin oluyor
Bütçe varsa daha iyi seçenekler bulunabilir. Biraz ağır bir kulaklık o yüzden hafif olanlara yönel. Yorumlarda denildiği gibi 1.5 yıl sonra pedlerde dökülme başlıyor.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bütçe varsa daha iyi seçenekler bulunabilir. Biraz ağır bir kulaklık o yüzden hafif olanlara yönel. Yorumlarda denildiği gibi 1.5 yıl sonra pedlerde dökülme başlıyor.
Hocam haliyle kulaklık eskiyince dökülmeye başlamaz mı? Normal değil mi dökülmesi?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
valla aldım kullanıyorum memnun gibiyim, ama çok büyük gibi, taşırken sıkıntı çıkarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
LuciFeriaNx
valla aldım kullanıyorum memnun gibiyim, ama çok büyük gibi, taşırken sıkıntı çıkarıyor.
Gamepower kulaklıkları diğer muadillerine göre bir tık daha büyük oluyor genelde sanki. Ben de Mahawk kullanıcısıyım. 1.5-2 sene oldu kullanıyorum ve gayet de memnunum. FPS oyunları olsun müzik, film ve dizi olsun hepsinde ses kalitesini beğendim ben.​

Top Bottom