Rampage drop plus bunların içinden geçerDostlar sizce Gamepower Kizaru mu yoksa Asus Tuf Gaming H3 mü daha çok FPS oyunları oynuyorum ve mikrofon performansı benim için önemli fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
Asus TUF H3 ( Konuya objektif bakamıyorum )Dostlar sizce Gamepower Kizaru mu yoksa Asus Tuf Gaming H3 mü daha çok FPS oyunları oynuyorum ve mikrofon performansı benim için önemli fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
Rampage Drop Plus daha iyi midir yaniRampage drop plus bunların içinden geçer
Evet kral. Gözün kapalı alabilirsin 400 lirayı bırak 500 lira olsa bile alınabilir bir kulaklıkRampage Drop Plus daha iyi midir yani
Bencede bakamadın . H3 bunların yanında pek iyi değil, Kizaruda dip ses var yani Drop Plus en iyisi.Asus TUF H3 ( Konuya objektif bakamıyorum )
Dostum incelemelerini izle istersen. Çok güzel bir miklrfonu var mikrofonu kizaru'dan iyi olabilir ama emin değilimAnladığım kadarıyla Ses Kasma açısından Drop Plus daha iyi peki sizce mikrofon açısında yarı yolda bırakır mı discordda falan
Kizaruyu aldım bugün geldi gayet iyi diyebilirim dipsesle daha tam olarak karşılaşmadım.Dostlar sizce Gamepower Kizaru mu yoksa Asus Tuf Gaming H3 mü daha çok FPS oyunları oynuyorum ve mikrofon performansı benim için önemli fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
Ben de Drop Plus aldım Güle Güle kullanKizaruyu aldım bugün geldi gayet iyi diyebilirim dipsesle daha tam olarak karşılaşmadım.
Kaça aldın?Ben de Drop Plus aldım Güle Güle kullan