Neler Yeni

Gamepower Kizaru mu yoksa Gamepower Ranger mı tercih etmeliyim?

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
valla ranger kağıt üzerinde iyi duruyor ancak gerçekte nasıldır bilemedim
Kizaru'nun bazılarında şans işi dipses sorunu oluyordu onu ranger da çözmüşlerdir diye ortaya fikir atmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dipses ne kadar önemli ? oyun oynarken veya arkadaşlarla konusurken zararı nedir
Bende forumlarda gördüm, kullanan çoğu kişiye sordum ya çok çok az geliyor diyorlar windows sesi %100 iken ya da ben hiç öyle bir ses duymadım diyorlar.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Kizaru'nun bazılarında şans işi dipses sorunu oluyordu onu ranger da çözmüşlerdir diye ortaya fikir atmıştım.

Bende forumlarda gördüm, kullanan çoğu kişiye sordum ya çok çok az geliyor diyorlar windows sesi %100 iken ya da ben hiç öyle bir ses duymadım diyorlar.
ben zaten sesi fullemiyorum. umarım jd712 de dip ses olmaz ve sizdede olmaz en fazla 80 de kulanıyorum

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
ben zaten sesi fullemiyorum. umarım jd712 de dip ses olmaz ve sizdede olmaz en fazla 80 de kulanıyorum
Sizce 290tl ye aldığım kizaru'nun gelmesinimi beklemeliyim yoksa bu yeni çıkan Gamepower Ranger'a mı yönelmeliyim?

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Bende indirimde aldım daha elime ulaşmadı ama bence 290 a almışız yani bu bir indirim ve iyi de bir fiyatta kullanmamıza bakalım ranger kaça çıkar bilmiyorum özellikleri arasında ne fark var ki

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sizce 290tl ye aldığım kizaru'nun gelmesinimi beklemeliyim yoksa bu yeni çıkan Gamepower Ranger'a mı yönelmeliyim?
İkisi de birbirinden beter, kötü kulaklıklar.
GP önermem, modele özgü değil hepsi dipses sorunlu.
İade etmeyin, Kizaru bekleyin.
Beğenirseniz kullanırsınız yoksa iade edersiniz.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
ranger kaç para olucak belli değil eger uyguna çıkarsa size kalmış

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
ranger kaç para olucak belli değil eger uyguna çıkarsa size kalmış
Ben şahsen 420 den aşağı olmaz diye düşünüyorum

İkisi de birbirinden beter, kötü kulaklıklar.
GP önermem, modele özgü değil hepsi dipses sorunlu.
İade etmeyin, Kizaru bekleyin.
Beğenirseniz kullanırsınız yoksa iade edersiniz.
Valla drop plus alacaktımda bi ara bunu indirimde gördüm yakaladım.

Bende indirimde aldım daha elime ulaşmadı ama bence 290 a almışız yani bu bir indirim ve iyi de bir fiyatta kullanmamıza bakalım ranger kaça çıkar bilmiyorum özellikleri arasında ne fark var ki
Özellik olarak fazla farkı yok Ranger da titreşim yok muhtemelen ve kontolcü olsun usb giriş tasarımı olsun kafa bandı olsun değiştirilmiş fazla fark yok benim kafama dipses sorunu onda olurmu olmazmı diye takıldı.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Bende çok övüldüğü için drop plus alacaktım ama kizaruyu böyle gelince almasam olmazdı
Bence o kadar kötü kulaklıkta değildir en azından
Ben şahsen 420 den aşağı olmaz diye düşünüyorum

Valla drop plus alacaktımda bi ara bunu indirimde gördüm yakaladım.

Özellik olarak fazla farkı yok Ranger da titreşim yok muhtemelen ve kontolcü olsun usb giriş tasarımı olsun kafa bandı olsun değiştirilmiş fazla fark yok benim kafama dipses sorunu onda olurmu olmazmı diye takıldı.
Kısaca rangerin ne olacağı belli değil eğer iade ediceksende büyük risk almalısın geçecek zamanda bir etken

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
Bende çok övüldüğü için drop plus alacaktım ama kizaruyu böyle gelince almasam olmazdı

Kısaca rangerin ne olacağı belli değil eğer iade ediceksende büyük risk almalısın geçecek zamanda bir etken
Ranger'ın da fiyatının düşük olacağını düşünmüyorum ben şahsen çünkü kizaru bile şuan 380 tl gibi bir fiyata sahip ve bunu 290 tl ye aldım indirimde Ranger 410-500 arası bir fiyata sahip olur tahminimce.

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış

Nasıl sen memnunmusun kizarudan görüşlerin nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom