rahat yüksek sesi var, dipses varmı yokmu anlaşılmıyor bile diyebilirim, 15 saate yakın kullanıyorum geldi geleli ve hala deneyimlemeye devam ediyorum.
Bendede öyle gözüküyor, ses eksik değil bende o kadar daha yüksek desibele sahip kulaklıktan geçtiysen buna normaldir, mikrofonu driver dan yükseltebilirsin mesafe olarakda ayaralayabilirsin yakınlığını, dipses tısssss diye gelir driverda 3d ve virtual 7.1 harici kullanışlı değil.Bide seste biraz eksiklik mikrofondada azda olsa performans düşüklüğü var gibi hissediyorum ayrıca fan sesi duyuyorum bu dip ses mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driverımda sorun mu avr
Bide alışkan değilsen o da var mikrofon kaydı al dene bi bakalım.Bide seste biraz eksiklik mikrofondada azda olsa performans düşüklüğü var gibi hissediyorum ayrıca fan sesi duyuyorum bu dip ses mi ?
Driverımda sorun mu avr
Titreşimi açıkmı bıraktın ondan titreşim motoru boştayken açık kalırsa normalBide seste biraz eksiklik mikrofondada azda olsa performans düşüklüğü var gibi hissediyorum ayrıca fan sesi duyuyorum bu dip ses mi ?
Driverımda sorun mu avr
Titreşimi açık olup olmadığını nasıl anlayacamTitreşimi açıkmı bıraktın ondan titreşim motoru boştayken açık kalırsa normal