Neler Yeni

GAMEPOWER KLAVYE ELEKTRİK ÇARPIYOR

Umut25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut Fırat
Merhaba,Gamepower calypso optik klavye kullanıyorum,uzun zamandır klavyenin metal kısımlarından (köşelerinden esc tuşunun olduğu taraf özellikle ) elektrik geliyor ve az bir miktar değil baya parmağım titreyecek şekilde sadece oyun oynarken oluyor pc normal çalışırken sorun yok.Topraklı priz aldım ,parçaları tek tek söküp taktım düzelmiyor.Başına gelen yada çözebilen var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
Merhaba,Gamepower calypso optik klavye kullanıyorum,uzun zamandır klavyenin metal kısımlarından (köşelerinden esc tuşunun olduğu taraf özellikle ) elektrik geliyor ve az bir miktar değil baya parmağım titreyecek şekilde sadece oyun oynarken oluyor pc normal çalışırken sorun yok.Topraklı priz aldım ,parçaları tek tek söküp taktım düzelmiyor.Başına gelen yada çözebilen var mıdır ?
Biraz Araştırdım Bir Kişinin Başınada Gelmiş.

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Bu tür markalardan uzak durmak lazım umarım ciddi bir şey olmaz

Umut25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür markalardan uzak durmak lazım umarım ciddi bir şey olmaz
Gamepower kötü bi marka değil bildiğim kadarıyla tabi bir asus değil ama.r6 oynayıp yayın yapan (sofastaim belki tanıyan çıkar ) arkadaşın tavsiyesiyle aldım onda aynı sorun yok.

Juiclair0

80+ Silver
forumda birinin 7klık samsung monitör önerisine 9kya gamepower monitör öneren eleman burdamı :D

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
forumda birinin 7klık samsung monitör önerisine 9kya gamepower monitör öneren eleman burdamı :D
9k lık samsung monitöre 7k lık gamepower önermiştim. Fiyatları şaşırdığına göre hafıza pek iyi durumda değil senin. 1 gamepower monitör 1 rampage monitöre para verip konuşan eleman :)

Juiclair0

80+ Silver
9k lık samsung monitöre 7k lık gamepower önermiştim. Fiyatları şaşırdığına göre hafıza pek iyi durumda değil senin. 1 gamepower monitör 1 rampage monitöre para verip konuşan eleman :)
Geldi gamepower fanboy :D

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Hiç bir markaya düşmanlığın yok ama gamepower rampage James Donkey gibi markalardan kaçın

Juiclair0

80+ Silver
Top Bottom