Olmuş mu ?Vay be ben bu konuyu daha yeni görüyorum.
Eyidir eyiBugün 850 liraya Blackwidow Elite aldım iyidir umarım
EvetŞu sadece benim mi hoşuma gidiyor?
Alıntıyı görüntüle
Monster Pusat K3 de aynı özelliklere sahip.400 TL civarı için bence Redragon k555-1 Indrah da eklemelisin. Kol desteği - makro desteği - outemu blue switch - türkçe q (orjinal) - su sıçrama dayanıklılığı falan var aslında. ayrıca Numpad'e de sahip.
Ve + ses tekerleği var baya pratik hoş bişeymiş ses tekerleği.Monster Pusat K3 de aynı özelliklere sahip.
Monster Pusat K3 de aynı özelliklere sahip.
Hayırlı olsunDoğru diyorsunuz aslında. Şu anda k3 ün stokta olmadığı gerekçesi ile söylemiştim. Ayrıca ben de klavyeyi satın almıştım. O yüzden denersem deneyimlerimi aktarırım belki k3 alternatifi olur. Genelde bu konularda çok yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Özellikle @zbabomen ve sana @Tost Kayaoğlu . En sonunda güzel bir redragon klavye çektim
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun çok bir şey kaybetmedin denebilir, pusat k3 ün buna göre tek + sı ses tekerleğiDoğru diyorsunuz aslında. Şu anda k3 ün stokta olmadığı gerekçesi ile söylemiştim. Ayrıca ben de klavyeyi satın almıştım. O yüzden denersem deneyimlerimi aktarırım belki k3 alternatifi olur. Genelde bu konularda çok yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Özellikle @zbabomen ve sana @Tost Kayaoğlu . En sonunda güzel bir redragon klavye çektim
Alıntıyı görüntüle