Neler Yeni

GAMEPOWER KLAVYE ELEKTRİK ÇARPIYOR

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
sence samsungla karşılaştırılacak bir markamı :D
Yeri gelir karşılaştırırsın samsungun bir çok monitöründe ghosting çıktı. Bende samsung u monitör de iyi sanıyordum hatta forumda 1-2 defa samsung daha iyidir dedim. Sonra araştırdım ve iyi olmadığını gördüm. her modeli iyi değil. Şimdi bende sana samsung fanboy mu demeliyim. Ben önerdiğim monitörü Türkiyede elektronik ürünler üzerine incelemeler yapan Youtube kanallarında izledim hatta kanal sahibi ile bire bir iletişim kurup düşüncelerini sordum ve o şekilde bilgi aldım. Fiyatına göre makul bir üründü. Amacımız f/p ürünler önermek. Ama senin yaptığın "saygsızlık" oluyor. Bir kişinin fikrini beğenmiyorsan, bunu "gamepower monitör alanın aklı dengesinden şüphe ederim.:uzgunpeepo:" gibi söz söyleyip sonra her gamepower ile alakalı post altına "bir eleman vardı gamepower öneren nerede o" yazarak amacının toxic olduğunu gösteriyorsun. Küçük egonu kendine sakla. Kendi fikirlerini insanlara sataşarak belirtmediğin zeka seviyesine ulaşman dileğiyle.

Juiclair0

80+ Silver
Yeri gelir karşılaştırırsın samsungun bir çok monitöründe ghosting çıktı. Bende samsung u monitör de iyi sanıyordum hatta forumda 1-2 defa samsung daha iyidir dedim. Sonra araştırdım ve iyi olmadığını gördüm. her modeli iyi değil. Şimdi bende sana samsung fanboy mu demeliyim. Ben önerdiğim monitörü Türkiyede elektronik ürünler üzerine incelemeler yapan Youtube kanallarında izledim hatta kanal sahibi ile bire bir iletişim kurup düşüncelerini sordum ve o şekilde bilgi aldım. Fiyatına göre makul bir üründü. Amacımız f/p ürünler önermek. Ama senin yaptığın "saygsızlık" oluyor. Bir kişinin fikrini beğenmiyorsan, bunu "gamepower monitör alanın aklı dengesinden şüphe ederim.:uzgunpeepo:" gibi söz söyleyip sonra her gamepower ile alakalı post altına "bir eleman vardı gamepower öneren nerede o" yazarak amacının toxic olduğunu gösteriyorsun. Küçük egonu kendine sakla. Kendi fikirlerini insanlara sataşarak belirtmediğin zeka seviyesine ulaşman dileğiyle.
Bunların egoyla ne alakası var, samsung fanboyu olduğumu nerden çıkardın sadece biri goat markalardan diğeri 5 paralık marka, insanlara neden sataşayım samsung önerisi istemiş gamepower öneriyorsun, az daha canımı sıkarsan kayseri rehabilitasyon merkezinde yaptırdığım devlet onaylı üstün zeka belgemi şrrrraak diye şuraya yapıştırıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prizlerinizde topraklama yoktur arkadaşlar. Klavye ile ilgili olduğunu sanmıyorum
topraklamayla klavyenin elektirk çarpması ne alaka kanka

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
samsung iyi değil ama gp iyi bu kafadan bence istiyorum

Juiclair0

80+ Silver

favianx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen Mol
Bunların egoyla ne alakası var, samsung fanboyu olduğumu nerden çıkardın sadece biri goat markalardan diğeri 5 paralık marka, insanlara neden sataşayım samsung önerisi istemiş gamepower öneriyorsun, az daha canımı sıkarsan kayseri rehabilitasyon merkezinde yaptırdığım devlet onaylı üstün zeka belgemi şrrrraak diye şuraya yapıştırıcam.

Hahahahaha sırf yazdığına cevap vermek için foruma kayıt olduk üstün zekalı olduğunu belgeye göremi belirliyorsunuz.

Juiclair0

80+ Silver
Hahahahaha sırf yazdığına cevap vermek için foruma kayıt olduk üstün zekalı olduğunu belgeye göremi belirliyorsunuz.
zeka seviyesi çözdüğü matematik sorularıyla ölçülen bi ülkede yaşamıyormuyuz ? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Merhaba,Gamepower calypso optik klavye kullanıyorum,uzun zamandır klavyenin metal kısımlarından (köşelerinden esc tuşunun olduğu taraf özellikle ) elektrik geliyor ve az bir miktar değil baya parmağım titreyecek şekilde sadece oyun oynarken oluyor pc normal çalışırken sorun yok.Topraklı priz aldım ,parçaları tek tek söküp taktım düzelmiyor.Başına gelen yada çözebilen var mıdır ?
benimde var ama çok umursamadım bugüne kadar

favianx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen Mol
zeka seviyesi çözdüğü matematik sorularıyla ölçülen bi ülkede yaşamıyormuyuz ? :D
Sorunda o işte kanka belgeye göre zeki olduğunu düşünüyorsun şuan matematikten 100 alan yada 20 net yapan birinin diğer kişilerden zekasının üstün olduğunu düşünmeleri gibi

Juiclair0

80+ Silver
Sorunda o işte kanka belgeye göre zeki olduğunu düşünüyorsun şuan matematikten 100 alan yada 20 net yapan birinin diğer kişilerden zekasının üstün olduğunu düşünmeleri gibi
Dostum RAM'de detaylı zeka testleri neden yapılıyor sanıyorsun bu konu hakkında bi bilgin varmı ? :D

ermania

80+

Topraklama olmayan bir prize kasayı bağlıyorsunuz. Klavye de kasadan elektrik aldığına göre kaçak yapması çok normal.

Juiclair0

80+ Silver
Topraklama olmayan bir prize kasayı bağlıyorsunuz. Klavye de kasadan elektrik aldığına göre kaçak yapması çok normal.
Canımın içi bende topraklama olmayan prizde pc kullanıyorum 2 yıldır 1 kere yıldırım düştü yandı ama 1 kere klavyem yada diğer ekipmanlardan elektrik çarpmadı. Malzeme kalitesi

ermania

80+
Canımın içi bende topraklama olmayan prizde pc kullanıyorum 2 yıldır 1 kere yıldırım düştü yandı ama 1 kere klavyem yada diğer ekipmanlardan elektrik çarpmadı. Malzeme kalitesi
Arkadaşım mademki belge ile konusuyorsun sen bende şöyle söyleyeyım. Elektrik/ elektronik mühendisiyim. 4 senelik okul 6 senelik iş tecrübeme göre sorunun büyük ihtimal ile topraklama olmayan prizde kullandığın için kaynaklandığını söylüyorum. Statik elektrik biriktiriyor cihazınınız. Klavyedende (özellikle metal kısımlarından) size aktarılıyor. Hatta kasanızın içini açın vidalarına dokunun aynı tepkiyi oralardada alacaksınız.

LynFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Toklar
Hiç bir markaya düşmanlığın yok ama gamepower rampage James Donkey gibi markalardan kaçın
valla marka fanlığı yok bendede James Donkey kulaklık aldım hiçte fena değil gayet iyi 1 yıl olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,356
Üyeler
164,298
Son üye
ragnarsson
Top Bottom