Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepower klavyem çalışmıyor YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Harun Özşahin
Arkadaşlar merhaba gamepower ogre RGB klavyem gamepower sitesinde yazılım indirip kurdum ve klavyem kapandı ve çalışmıyor ne ışık var ne bi hareket acil yardım edebilecek biri var mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tak çıkar yap. Başka bir cihaz varsa oraya tak. Çalışıyor mu

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Arkadaşlar merhaba gamepower ogre RGB klavyem gamepower sitesinde yazılım indirip kurdum ve klavyem kapandı ve çalışmıyor ne ışık var ne bi hareket acil yardım edebilecek biri var mı?
ogre pişmanlıktır... iyiki almamışım saber rgb almıştım ben ama başka cihaza takip dene çalışıyorsa yazılımı indir bir daha dene aynı şeyı yapıyorsa ya yazılım hatalı ya da klavye fabrika hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Harun Özşahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tak çıkar yap. Başka bir cihaz varsa oraya tak. Çalışıyor mu
USB girişlerinde sıkıntı yok hocam PC klavyeyi görüyor ama klavyede bi hareket yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ogre pişmanlıktır... iyiki almamışım saber rgb almıştım ben ama başka cihaza takip dene çalışıyorsa yazılımı indir bir daha dene aynı şeyı yapıyorsa ya yazılım hatalı ya da klavye fabrika hatası
Deneyebileceğim başka cihaz yok hocam 1 buçuk yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yoktu yazılım indirip kurdum klavye tamamen gitti PC görüyor ama çalışmıyor klavye

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
USB girişlerinde sıkıntı yok hocam PC klavyeyi görüyor ama klavyede bi hareket yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyebileceğim başka cihaz yok hocam 1 buçuk yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yoktu yazılım indirip kurdum klavye tamamen gitti PC görüyor ama çalışmıyor klavye
şimdi hatırladım yanlışkla ogre klavye almıştım pc taktım çalıştı yazılımı kurduktan sonra ne yazılımı açtı ne klavyeyi yani demek istedigim klavye kökünden hatalı keşke üretimi durdursalar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Harun Özşahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi hatırladım yanlışkla ogre klavye almıştım pc taktım çalıştı yazılımı kurduktan sonra ne yazılımı açtı ne klavyeyi yani demek istedigim klavye kökünden hatalı keşke üretimi durdursalar..
Klavyeyi çalıştırabildin mi hocam

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular