Neler Yeni

Gamepower gasket pro vs gamakay mk61

JimmyTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
Sirf bu konu icin uye oldum aga.:) Banada sessiz Klavyr lazim Gamepower Elite X gibi sessiz klavye lazim.Varmi boyle sessiz klavye mouse onerebileceginiz.Gece Uyuyan insani rahatsiz etmeyecek.fiyat 5k ya kadar cikarim.markali urun varsa bi miktar ustunede cikarim.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
bizde bişey sormayı unuttuk cok fazla fps oyunumu oynuyorsun acaba
valorant çok oynuyorum şu sıralar baya lol oynuyorum . Hikayeli oyun da baya oynuyorum ama gamepad ile oynuyorum

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hamza Kağan ERATA
Hmm gamepower pek sevilmiyor galiba :D ben de pek sevmem ama videoda üst segment klavyesi denilince kalitelidir dedim hoş gözüküyor gasket filan . Bütçem yani 3.5k olabilir klavyenin satılma payını da koyunca
bir gamepower kullanan olarak direk geldim hocam
bence tüm ürünleri olmasa da güzel ürünleri var
ben https://www.akakce.com/klavye/en-uc...itch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1671465596.html
kullanıyorum ve özellikle klavyeden çok memnunum kulaklığı alalı daha 1 yıl olmadı ama klavye ile 3-4 yıldır birlikteyim hiçbir eksisini görmedim aksine sağlam ve güzel klavye bana göre gamepower üst segment ürünleri gayet alınabilir.
gasket i almayı bende düşünüyorum sesi aşırı hoşuma gitti
fakat diğer klavyeler hakkında fazla bilgi sahibi değilim ama sırf bir ürünü markasından dolayı yargılamak (hiçbir araştırma, deneyim olmadan) taş kafalıktır.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
tamam ozaman benım attıgım fps oyuncuları ıcın bırebır
Teşekkür ederim şu sıralar favorim apex legends i yazmayı unutmuşum alıcam büyük ihtimal attığını güzele benziyor . Şey hakkında bilgin var mı mk61 de sanki lolde kombo yapmaya çalışıp aynı anda 3 4 tuşa basınca algılamıyor o özellik yok mu acaba klavyede ya da ben yeniyim lolde diye yapamıyorum

Gurkanpiro

80+ Gold
Teşekkür ederim şu sıralar favorim apex legends i yazmayı unutmuşum alıcam büyük ihtimal attığını güzele benziyor . Şey hakkında bilgin var mı mk61 de sanki lolde kombo yapmaya çalışıp aynı anda 3 4 tuşa basınca algılamıyor o özellik yok mu acaba klavyede ya da ben yeniyim lolde diye yapamıyorum
valla lol oynamıyorum anti ghostıng varmı klavyede bı kontrol edin
klavyenın ıncelemesınıde atıyım

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
bir gamepower kullanan olarak direk geldim hocam
bence tüm ürünleri olmasa da güzel ürünleri var
ben https://www.akakce.com/klavye/en-uc...itch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1671465596.html
kullanıyorum ve özellikle klavyeden çok memnunum kulaklığı alalı daha 1 yıl olmadı ama klavye ile 3-4 yıldır birlikteyim hiçbir eksisini görmedim aksine sağlam ve güzel klavye bana göre gamepower üst segment ürünleri gayet alınabilir.
gasket i almayı bende düşünüyorum sesi aşırı hoşuma gitti
fakat diğer klavyeler hakkında fazla bilgi sahibi değilim ama sırf bir ürünü markasından dolayı yargılamak (hiçbir araştırma, deneyim olmadan) taş kafalıktır.
Senin klavye de güzele benziypr benim değiştirmem uzun sürer sen daha önce alırsan hatırlayıp bu konuyu hortlatırsan sevinirim deneyimlerini
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla lol oynamıyorum anti ghostıng varmı klavyede bı kontrol edin
klavyenın ıncelemesınıde atıyım
Sağ ol eve gidince bakıcam

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hamza Kağan ERATA
Senin klavye de güzele benziypr benim değiştirmem uzun sürer sen daha önce alırsan hatırlayıp bu konuyu hortlatırsan sevinirim deneyimlerini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ ol eve gidince bakıcam
tabii ki iyi forumlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit