Neler Yeni

Gamepower kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz selim
Gamepower mei veya gamepower mihawk alıcam hangisini almalıyım yada üstüne biraz daha koyup kizaru mu alsam? (başka marka model önermeyin lütfen bunlardan birini almak zorundayım)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mihawk

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında ortada bi zorunluluk yok ama yeni alıcağım bir şeye çok zor karar veriyorum ve mesele teknoloji olunca herkesten farklı bir ses çıkıyor bu sefer hiç karar veremiyorum kendimi gamepowerla sınırlandırdım biliyorum bu bir hata ama drop plus ı da düşünüyorum

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında ortada bi zorunluluk yok ama yeni alıcağım bir şeye çok zor karar veriyorum ve mesele teknoloji olunca herkesten farklı bir ses çıkıyor bu sefer hiç karar veremiyorum kendimi gamepowerla sınırlandırdım biliyorum bu bir hata ama drop plus ı da düşünüyorum
Gamepower kulaklıklarda dipses sorunu yaşayanlar var. Özellik olarak da Drop Plus çok daha iyi.
Bütçeniz varsa mutlaka Drop Plus alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellik olarak da Drop Plus çok daha iyi.
Bütçeniz varsa mutlaka Drop Plus alın.
Daha önce hiç kulak üstü kullanmadım da drop plus u kullandıysanız nasıl rahat mı bide ben valorant oynarken kullanıcam da ses kasılır mı rahatca son olarak drop plus da kablolar mikrofon vb. çıkarılabilir olması kullanım açısından dezavantaj oluşturuyor mu?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha önce hiç kulak üstü kullanmadım da drop plus u kullandıysanız nasıl rahat mı bide ben valorant oynarken kullanıcam da ses kasılır mı rahatca son olarak drop plus da kablolar mikrofon vb. çıkarılabilir olması kullanım açısından dezavantaj oluşturuyor mu?
@ArdaM kullanıyor

Top Bottom