Neler Yeni

GamePower markası sizce dandik mi? ve hangi ülkenin markası?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar bu GamePower markasını hangi ülke üretiyor ve şirketin sahipleri hangi ülkenin insanları? Çin mi?
Bu markaya çok eleştiriler geliyor ürünleri tabi ki de aham şaham değil ama genede kısık bütçeli oyuncuların ihtiyacını görebilecek seviyede bir marka olduğunu düşünüyorum. Mesela şuana kadar Saber RGB Blue Switch - Ursa - Bane - Kizaru kullandım ve fena sayılmazdılar da ama bu kadar soğuk bakılmasının sebebi nedir? Özellikle şu PowerSupply meseleleri
"Ayrıca Monster Monitörler, GamePower ile aynı fabrikadan çıkıyor." (Abdullah, Recep Baltaş'a tepki videosunda söylemişti)

3ec5b480912191.5ceedb066ca2c.jpg

Son düzenleme:

Armi3067

80+ Bronze
Zamanında mekanik klavyesini almıştım, önce aktif olarak kullandığım tuşlar basmamazlık yapmaya başladı, sonra kanser gibi yayıldı. Garantiye gönderdim garantiden kaynaklı not düşmeme rağmen sağlam tuşları değiştirmişler bozuk olanlar yine aynı sorunla hata yaşıyordu sağlam olupta değişenlerde basmamazlık yapmaya başladı tabi, en sonunda değişim olmamasına ve kabul etmemelerine rağmen güzel bir yazı ile garantiye gönderdim değişim yaptılar fakat ne göreyim F5'ten F8'e kadar tüm tuşların keycap ve direk switchleri kırık geldi, iade kabul etmemelerine rağmende güzel bir not bırakarak içine gönderdim iademi aldım. Uzak durun derim yayınlılarla iş birliği yapıyorlar reklam amaçlı ama kaliteli bir marka derim zamanında eşeğe güven olmaz deyip JamesDonkey markasından uzak tutuluyordu insanlar bende insanları bu markadan uzak tutmaya çalışıyorum. Çinli bir markadır kendisi ortalama kalitedir Rampage, GamePower, JamesDonkey benim için hepsi aynıdır. Klavyeyi aldığım yer inc*h*sap.com bu arada.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Yani beni yanlış anlamayın ama çocukluğumuzda çok ucuza satılan plastik şişe kola gibi bir marka. İyi ürünleride var tabi ki lakin benim markaya bakış açım pozitif değil kullandığım ve deneyimlediğim için

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaşlar bu GamePower markasını hangi ülke üretiyor ve şirketin sahipleri hangi ülkenin insanları? Çin mi?
Bu markaya çok eleştiriler geliyor ürünleri tabi ki de aham şaham değil ama genede kısık bütçeli oyuncuların ihtiyacını görebilecek seviyede bir marka olduğunu düşünüyorum. Mesela şuana kadar Saber RGB Blue Switch - Ursa - Bane - Kizaru kullandım ve fena sayılmazdılar da ama bu kadar soğuk bakılmasının sebebi nedir? Özellikle şu PowerSupply meseleleri

çin menşeili diye hatırlıyorum kendi markası dışında fason üretim de yapıyor diğer firmalara

Armi3067

80+ Bronze
Bir tuş bozulur anlarım ama kanser gibi yayılıp diğerleri nasıl bozulur güya tıklama ömrü 50 milyon hepsi fiyasko, sonra internetten bir bilgi edindim kalitesiz switchler içerisine toz alıyor bundan dolayı yapar diye basmamazlık temizlik yaptım tozunu aldım açtım temizledim hava üfledim vs. 1 günlüğüne düzeldi sonra yine aynı sorun.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Zamanında mekanik klavyesini almıştım, önce aktif olarak kullandığım tuşlar basmamazlık yapmaya başladı, sonra kanser gibi yayıldı. Garantiye gönderdim garantiden kaynaklı not düşmeme rağmen sağlam tuşları değiştirmişler bozuk olanlar yine aynı sorunla hata yaşıyordu sağlam olupta değişenlerde basmamazlık yapmaya başladı tabi, en sonunda değişim olmamasına ve kabul etmemelerine rağmen güzel bir yazı ile garantiye gönderdim değişim yaptılar fakat ne göreyim F5'ten F8'e kadar tüm tuşların keycap ve direk switchleri kırık geldi, iade kabul etmemelerine rağmende güzel bir not bırakarak içine gönderdim iademi aldım. Uzak durun derim yayınlılarla iş birliği yapıyorlar reklam amaçlı ama kaliteli bir marka derim zamanında eşeğe güven olmaz deyip JamesDonkey markasından uzak tutuluyordu insanlar bende insanları bu markadan uzak tutmaya çalışıyorum. Çinli bir markadır kendisi ortalama kalitedir Rampage, GamePower, JamesDonkey benim için hepsi aynıdır. Klavyeyi aldığım yer inc*h*sap.com bu arada.
James Donkey eskiden kaliteliydi bu arada şimdi tr ye getirilenler kötü mesela turuncu aydınlatmalı bir tane black switchli klavyesi var arkdaşım bayağı 5+ senedir kullanıyor klavyeyi hiçbirşey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tuş bozulur anlarım ama kanser gibi yayılıp diğerleri nasıl bozulur güya tıklama ömrü 50 milyon hepsi fiyasko, sonra internetten bir bilgi edindim kalitesiz switchler içerisine toz alıyor bundan dolayı yapar diye basmamazlık temizlik yaptım tozunu aldım açtım temizledim hava üfledim vs. 1 günlüğüne düzeldi sonra yine aynı sorun.
kanka aynısı philipsin klavyesinde de var çinde fason üretim yaparken lehimleri kontrol etmiyorlar bazı lehimler tutmuyor fark etmiyorlar kalite kontrolde

Armi3067

80+ Bronze
Toz filtresi kaliteli markaların kullandığı gibi değilmiş bu tarz markalarda o yüzden yapıyormuş gibi bilgiler var internette ama yok daha çekemem o çileyi marka alırım markanın düşük modelini alırım yine daha iyi. Bence oda saçma tamam içine alabilir toz ama ne kadar alabilir ki ve bozması saçma ilk defa duymuştum zamanında tabi mantıklı da gelebilir mouse switchleri için dustproof switchler var örneğin .

James Donkey eskiden kaliteliydi bu arada şimdi tr ye getirilenler kötü mesela turuncu aydınlatmalı bir tane black switchli klavyesi var arkdaşım bayağı 5+ senedir kullanıyor klavyeyi hiçbirşey olmadı

kanka aynısı philipsin klavyesinde de var çinde fason üretim yaparken lehimleri kontrol etmiyorlar bazı lehimler tutmuyor fark etmiyorlar kalite kontrolde
Kullanıcı deneyimi tabi değişiklik gösterebilir bu her marka ve ürün için geçerlidir ama genel olarka bakılacak olursa bunlar dandik olarak adlandırılabilecek markalardır BENCE.

Bak dediğin lehim olayı da olabilir ama lehimlerde sorun yoktu kontrol ettim o işlerden anlıyorum tekrar lehimlerim vs. garantiyle uğraşmıyım dedim ama sorun farklıydı iade ederek kurtuldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Benim ilk monitörüm James Donkey 23.8" 144 hz 1 ms

Thadox

80+ Bronze

Fark etmeden gamepower set dizmişim (garibanlık işte 😂) . Kasa ve psu gamepower 8 aydır sorun yaşamadım bu konuda. mouse ve kulaklık gamepower sorun yaşamadım fiyatına göre memun ediyorlar hatta kulaklığı tavsiye ederim (fujin). ancak klavye (warlock red Switch) 8 ayda 2 kez bozuldu şimdi garantiye değişime yolladım. kuzenimin monitör gamepower ve çerçevesi ekranın alt kısmını biraz kapatıyor sağ üstten de hafif açılmış. yani bence yerine göre bazı ürünlerde iyi bazı ürünlerde kötü gibi geldi bana. Maddi durumu iyi olan birinin bir kaç ürün hariç tercih etmemesi gereken bir marka bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
crazy
3-4 çeşit gamepower ürünü kullandım, genel olarak memnunum, hatta rampage - gamebooster tarzı markalardan bir üst kalitede olduğunu düşünüyorum, çünkü genelde ürünleri oem değil, kendi tasarımlarının olduğu ürünler
warlock 104 red switch kullanmıştım, kelimenin son harfini uzatma gibi bir sorunu vardı, servise yolladım yazılım güncellediklerini not düştüler, sorun çözülmüştü, 2 mousesini kullandım, mouselerdede zamanındaki fiyata göre fp ürünlerdi, şimdi aktif olarak kasasını kullanıyorum, airflowu ne iyi ne kötü, malzeme kaliteside kötü değil, isimsiz yada dandik markalar almaktansa benim için fp tercihlerde gamepower bi adım önde

Aykut D.

80+ Gold
"Ayrıca Monster Monitörler, GamePower ile aynı fabrikadan çıkıyor." (Abdullah, Recep Baltaş'a tepki videosunda söylemişti)

Psu'ları zorunlu kalınmadıkça alınmamalı onun dışında ekipmanları fena değil.

ConquerorXIV

80+ Gold
Ben memnunum fiyatina göre

Top Bottom